Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güneş Kadar Sıcaktır Nefesin

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ilık bir Mayıs gecesinden sesleniyorum sana. Dışarıda yıldızlar
virgs.gif
soluduğum sendin.

Sana bir itirafım var gül yüreklim. Bu zamana kadar seninle bu gizlediğim konuyu en sonunda seninle paylaşmak istedim. Ne olur telaşlanma. Sonunda itiraf ediyorum. Sen uyurken ben her sabah o narin ellerini denizin mavi köpüğüyle yıkadığımı ve her soluduğumda baharları avuçlarına bıraktığımı söylüyorum işte. Buydu senden gizlediğim
virgs.gif
buydu paylaşmak istediğim.

Hep hayallerimde saçlarını ılık meltemlerle
virgs.gif
senin avuçlarından kanatlanmak mavi ufuklara. Senin kelimelerinde anlam bulmak ve sadece senin soluduğunda yaşamak.

Sen
virgs.gif
dupduru nehirlerde yıkanmış yıldızlar kadar parlak.

Farkında mısın her gülüşünde bozkırlarına avuçlarında şebnemlerin yetiştiğini ? Ya da kangren gecenin koynuna yaslanıp ağladığında
virgs.gif
zifiri karanlıkların parlak yıldızları yüreğinden hançerlediğinin farkında mısın ?

Sesin
virgs.gif
ılık meltemlerde bestelenmiş sevda türküleri olur . Gözyaşların ise kır çiceklerin kuru dudaklarına ıslaklığını süren bir cemre olur. Satırlarımı bitirip karanlığa karışacak sanma beni. Sen uyuduktan sonra ben sıcak iklimlere katar katar göçen kuşlarla sana “ umutları “ yolluyorum. Güneş perdelerine inmeden ben gönül sofrana hayatın ince dallarından silkelenmiş sevda meyvelerini sunacağım. Ve sen yatağından kalktığında seni elvan elvan mutluluklar saracak. Gözlerin bir başka gülümseyecek aynalara. Dağınık saçlarını sen toplamadan rüzgar ellerinle düzeltecek. Bu satırları okuyup mutluluklarını soluyacaksın. İcinden bir nefes alıp baharla dans edeceksin…

Seni seviyorum gül yüreklim..

“ Avuç içlerini aç
virgs.gif

Bir ıslak yağmur damlası olup

Sana mutlulukları sunacağım.

Saçlarını çöz ne olur
virgs.gif

Ilık meltemleri giyinip

Saçlarını ellerimle ben bağlayacağım.

Hayata gülümse ne olur
virgs.gif

Seni içimde delicesine yaşatacağım.”