Herkese Selamlar,
Tek tek cevap yazcaktım ama toplu yazayım dedim
Neden herkes "Kolay Para Kazanmak" olarak algıladı. Ben halbuki "Alternatif Para Kazanma Yöntemi" olarak dile getirmiştim
ki inanın oldukça zor ve çok emek gerektiren bir iş.
Örneğin: Amazondan bir hesap açıp, themeforest dan bir amazon affiliate ecommerce template i satın alarak bir amazon affiliate profili oluşturabilirsiniz. Kulağa kolay geliyor ama arkasında yatan çok şey. Birincisi hangi ülkeye hitap edeceksiniz? Tüm ürünlerimi listeleyeceksiniz yoksa niş bir sektör mu bulacaksınız. İnsanlar en çok hangi ürünleri alıyor pazar araştırması yapacaksınız. Bu ürünleri amazonda başka kimler ne kadar fiyata satıyor. Rekabete katılmak için sizin verdiğiniz fiyat ne olmalı. Al-Sat mı yapacaksınız yoksa direkt CPC (cost per click) ya da iadeal sitesindeki gibi CPS (Cost per Sale) modelimi tercih edeceksiniz. Fiyat karşılaştırma için priceline gibi siteler var ama herzaman aradığınız ürünü nokta atışı bulamayabiliyorsunuz. Muadillerini araştırıp fiyatlarına bakıp bir öngörü ile yaklaşabilirsiniz.
Bu yolla çok fazla para kazanan insan var. Araştırmaya devam ediyorum, bir kaç çıktım var ama yorumların arasında kaybolmasın diye en sonda madde madde toparlayıp tek bir mesajda detaylıca yazmayı düşünüyorum. İnternet gerçekten inanılmaz bir kaynak ve nasıl insanlar ne şekilde para kazanıyorlar inanamazsınız. Bence biz de yapabiliriz. Ama bunu asla kolaya kaçmak olarak algılamayın.
Emeksiz yemek olmaz demiş atalarımız
Herkese Sevgiler