Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gündüz Vassaf Hayatı ( Biyografisi )

Jade

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    201
Hayatı :

1946 yılında, ABD’de doğdu. Liseyi İstanbul Robert Kolej’de tamamladıktan sonra, tekrar Amerika'ya giderek, George Washington Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi aldı.. 1977 yılında, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nden doktorasını alan Vassaf, uzun bir süre Ankara Üniversitesi Mediko-Sosyal Merkezi’nde öğrencilere psikolojik danışman olarak görev yaptı. Uluslararası Psikologlar Konseyi yönetim kurulu üyesi olan Vassaf, 12 Eylül askeri darbesinden sonra öğretim üyesi olarak görev yaptığı Boğaziçi Üniversitesi’nden istifa etti. Yurt dışına giderek, Kasel, Bremen ve Marburg Üniversitelerinde öğretim üyeliği, Kanada’da McGill Üniversitesi Center for Developing Area Studies’te konuk akademisyen, Amsterdam’da Averoes Stichting’de klinik psikolog, Viyana’da Instutude für Hohore Studium’da konuk araştırmacı olarak görev yaptı.

Eserleri :

Sınırların Ötesinden
Daha Sesimizi Duyurmadık
Zekâ ve Zekâ Testleri Nedir Ne Değildir?
Temel Zihin Yetenekleri Testi
Cennetin Dibi
Annem Belkıs
Cehenneme Övgü Gündelik Hayatta Totalitarizm
40 Yıl Önce 40 Yıl Sonra Amerika - Rusya

Üst Alt