Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gül Gölge'nin modern evi

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
ic_131.jpg

Guzel sunucu Gul Golge, Emirgan'daki evinin kapılarını Instyle'ye actı.

Oldukca zevkli döşenmiş evde, günümüz trendlerine uygun parçalar da yer alıyor. Ozellikle çizgili sandalyelere bayildik.

Modern ve rahat bir dekorasyon tercih edilmis.

2_1295.jpg

Uzerinde çok şık duran fuşya kazağı ve altında jean şortu ile podyumdan fırlamış bir mankenden farksız. Yakın zamanda iki çocuk sahibi olduğuna inanmak gerçekten zor. “Yemeyenlerden olduğumu sanmayın. Sıkı yerim, ama sıkı da spor yaparım. Oyle konunun ortasını bulanlardan olamadım hic” diye de samimi bir itirafta bulunuyor.

3_1240.jpg

Kanal D’de bir dönem Canlı Canlı adlı bir magazin programı hazırlayıp sunan Gölge’yi, rol aldığı Çiçek Taksi, Yapayalnız ve Köpek adlı dizi ve filmlerden de hatırlayabilirsiniz.

4_1191.jpg

Iki oğlunun doğumundan sonra şov dünyasından elini eteğini çekmişti. Oğulları Ali (3,5) ve Emir’in (2,5) ilk büyüme çağlarında yanlarında olmayı tercih etmiş Gölge. “Eğer uygun bir proje ile karşılaşırsam her an yine dönebilirim,” diyerek de kamera önü için kapıyı aralık bıraktığının sinyallerini veriyor.

5_1141.jpg

Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladıktan sonra İstanbul’a gelmiş ve Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde film ve televizyon programcılığı üzerine eğitim almış. “Elimde kamerayla okul koridorlarında az dolanmadım. Televizyon dünyasının içine girdiğimde yabancılık çektiğimi pek söyleyemem. Kamera arkası bana her zaman daha heyecan vermiştir. Ama kariyerime kamera önünden başladım o ayrı,” diye keyifle anlatıyor.

Cift, bu eve 1,5 sene, önce Kemer Counrty’deki müstakil bir villadan taşınmış. “Evi bulmam çok zaman aldı. Tam umudu kestigim bir anda emlakcı karşıma burayı çıkardı. Içinin ferahlığı ve manzarası beni ilk anda büyülemişti,” diye anlatıyor.

Gl_Glgenin_zarif_evi.jpg

Gl_Glgenin_zarif_evi_1.jpg

Gl_Glgenin_zarif_evi_2.jpg

Üst Alt