Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Global Evden Eve Nakliyat

mankafa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu forumda bunu paylaşmak istedim çünkü daha önce başım çok ağırdı bu taşınma işlemleri yüzünden,ev taşımanın ne kadar zor ve zahmetli olduğunu bilirsiniz bir telaş bir telaş iyi bir nakliyeci nerde bulabilirim diye işte bende bu sendromları yaşadım ve sonunda bir arkadaşımdan bir firma önerdiler.Global Nakliyat bu telaşımı boşa çıkardı ve kafamda o kadar soru işareti varken bunların hepsini çürütüler daha önce hayrioğlu nakliyat tuzcuoğlu nakliyat hepsini denedim malesef çok kötüydüler sağolsun Global nakliyat beni üzmedi ve kendilerine teşekür ediyorum.ekip başları vardı aziz bey ona ayrıca teşekür ederim.taşınmak isteyenlare iletişim bilgilerini verebilirim veya internette Global Nakliyat diye aratırın bulursunuz saygılarımla.

bayme

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
http://www.globalnakliyat.com.tr

ilk iletişimimiz baykan mete beyle oldu. herşeyi açık açık anlattı. diğerleri gibi 'hallederiz ağbi' gibi cümleler kurmadı. 14 temmuz 2012 günü amasyadan eşyaları tekirdağa en ufak bir zarar ziyan olmadan getirdiler sağolsunlar. gelen arkadaşlarda gayet işinin ehli kişilerdi. herşeyi sarıp sarmaladılar güzelce. ne bir ek para talebi, ne bana yemek al onu yemem bunu yemem, nede ücreti hemen ver falan diye bir sızlanmaları olmadı. eşyalar tekirdağda aynı özenle taşındı ve kuruldu. parayı en son hallettik. tüm ekibe teşekkürler. dürüst ve titiz çalıştıkları için.

Emrah ENGİN
inşaat mühendisi

Evden Eve Nakliyat | İstanbul Evden Eve Nakliyat | Taşımacılık

esekherif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    43
Kamyoncular kooperatifi kurup bu işe el atalım !
elden ele nakliyat !

Üst Alt