Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gizem Hatipoğlu? Hakan Hatipoğlu ile Gizem Hatipoğlu'nun bebekleri dünyaya geldi!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
5bc9be8ec03c0e0e680850a3.jpg

'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan ve bu yarışmadan sonra evlenen Hakan - Gizem Hatipoğlu çiftinin kızları dünyaya geldi. Doğum sonrası ilk fotoğraf teve2'deki 2.Sayfa programında yayınlandı. İşte, Hakan Hatipoğlu ile Gizem Hatipoğlu'nun bebekleriyle çekildiği ilk fotoğraflar
2011 yılında nikah masasına oturan Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti, Lila ismini verdikleri bebeklerini dün akşam kucaklarına aldı. Hakan Hatipoğlu, kızının dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından “Hoş geldin Lila” yazarak dosta düşmana ilan etti. 'Survivor 2018'de yarışmacı olduğu sırada baba olacağını öğrenen Hakan Hatipoğlu, “Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor” diyen Hatipoğlu, “Yarışmaya hiç konsantre olamadım bir daha. Kafa olarak da fizik olarak da bitmiş durumdaydım. Hepten bittim. Geri döndüğümde kızım için bir ev kazandım” ifadelerini kullanmıştı.

5bc9be40c03c0e0e68085097

5bc9be32c03c0e0e68085093

Alıntıdır

Üst Alt