23 Şub 2013 #1 O orion MFC Üyesi Konum Ankara Üyelik Tarihi 20 Şub 2013 Mesajlar 11 MFC Puanı 0 şuan sohbet.net e bağlanamıyorum. zaman aşımına uğradı hatası alıyorum.
23 Şub 2013 #2 Legend MFC Üyesi Konum Çorum Üyelik Tarihi 26 Eyl 2012 Mesajlar 85 MFC Puanı 77 orion adlı üyeden alıntı: şuan sohbet.net e bağlanamıyorum. zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sunucu da kısa bir süreliğine sorun vardı lagda idi. Sorun giderildi tekrar bağlanmayı deneyiniz.
orion adlı üyeden alıntı: şuan sohbet.net e bağlanamıyorum. zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sunucu da kısa bir süreliğine sorun vardı lagda idi. Sorun giderildi tekrar bağlanmayı deneyiniz.
23 Şub 2013 #3 O orion MFC Üyesi Konum Ankara Üyelik Tarihi 20 Şub 2013 Mesajlar 11 MFC Puanı 0 Legend adlı üyeden alıntı: Sunucu da kısa bir süreliğine sorun vardı lagda idi. Sorun giderildi tekrar bağlanmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... ama ben halen bağlanamıyorum
Legend adlı üyeden alıntı: Sunucu da kısa bir süreliğine sorun vardı lagda idi. Sorun giderildi tekrar bağlanmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... ama ben halen bağlanamıyorum
23 Şub 2013 #4 Legend MFC Üyesi Konum Çorum Üyelik Tarihi 26 Eyl 2012 Mesajlar 85 MFC Puanı 77 orion adlı üyeden alıntı: ama ben halen bağlanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Modeminizi kapatıp açmanızı tavsiye ederim bazen bendede oluyor.
orion adlı üyeden alıntı: ama ben halen bağlanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Modeminizi kapatıp açmanızı tavsiye ederim bazen bendede oluyor.