Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Giiittt!...(Gitme)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Git...Yüzüme bakma öyle.Hiç durmagit.

(Oysa daha doyamadım sana...Kokunu yeterince çekemedim içime.Yapacağımız ne çok şey vardı ? Neler planlamıştık? Şimdi ne yapacağım ben? Nasıl duracağım ayakta? ''Kal desem kalır mısın yar? Nasıl istiyorum yalan olsa bile.Bu gidiş sadece zorunluluktandöneceğim'' demeni...)

Her aşk biter git.

( Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değil yüreğimde...Bitmezdi bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Benliğimi kahretsin ağlayacağım... )

İstersen dost olabiliriz git.

(Sensiz mutlu olabilir miyim ben yar? Unutabilir misin bu kadar kolay? Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim? Mümkün değil yeniden dönersin bana... )

Haydi zaman geçiyor artık haydi git.

( Gitme benim güzel sevdalım GİTME... )

Üst Alt