Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gerçek Dost ...!

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Babanın biri evladının arkadaşlık yaptığı kişilerin gerçek dost olmadığı söyler ama oğlu onu dinlemez ve karşı çıkar.
"Hayır baba onlar benim en iyi dostlarım" der.
Babası "Peki O zaman onların gerçek dostun olup olmadığını test edelim. Git bizim koyunlardan birini kes ve parçala ve sonra parçalarını bi çuvala koy ve gel" der. Oğlu gider babasının dediğini yapar ve getirir. Sonra Baba derki "Şimdi bu çuvali al ve o dostlarına götür ben birisini öldürdüm ve bu çuvala koydum diyerek yardım iste". Oğlu gider dostlarından birisinin kapısını çalar ve "Ben birisini öldürdüm ve bu çuvala koydum saklamak için bana yardım et" der. Ama Dostu "Hayır git benden uzak dur başımı belaya sokma!" der ve kovar. Sonra ikinci bir dostuna gider ama aynı yanıtı alır ve diğerleride aynı tepkiyi verince babasına gelir ve "Haklıymışsın baba onlar gerçek dostum değilmiş hiçbiri yardım etmek istemedi" der. Babası bunun üzerine "Şimdi falanca yere git falanca kişiyi bul ve benim selamımı söyle. Sonra aynı şeyi ondan iste" der. Oğlu gider adamı bulur babasının selamını söyler ve "Amca ben birini öldürdüm ve bu çuvalın içine koydum bana yardımcı olurmusunuz" der. Adam tereddüt dahi etmeden kendi evinin arka bahçesine götürür çuvalı ve orda bir çukur kazarak çukara gömer. Sonra bütün bahçeye laleler eker ve arka bahçe tam bir lale bahçesi olur. Oğlan gelir ve babasına olan biteni anlatır "Baba o adam bana yardım etti çuvalı arka bahçesine gömdü ve sonra tüm bahçeye laleler ekti." der. Babası, "Tamam şimdi yine git ve aynı adamı bul. Herkesin içinde olmadık hakareti yap ve birde tokat at." Oğlu itiraz eder. Ancak babası ısrar eder. Oğlu gider adamı bulur ve herkesin içinde hakaret eder ve birde adama tokat atar. Adam gence şöyle bir bakar ve derki "Oğlum babana selam söyle. Ben bir tokata lale bahçesini bozacak adam değilim."

Üst Alt