Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

George Floyd’u cenaze töreni 9 Haziran’da

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
George Floyd’un cenaze töreni 9 Haziran’da ABD'nin Houston kentinde gerçekleşecek.

George Floyd’u cenaze töreni 9 Haziran’da

Floyd ailesinin avukatı Ben Crump, bugün yaptığı basın toplantısında George Floyd'un cenaze törenine ilişkin detayları açıkladı.

floyd-reuters-10.jpg

Ben Crump'ın açıklamasına göre, George Floyd'un cenaze töreni 9 Haziran Salı günü saat 11.00'da Teksas Eyaleti Houston şehrinde gerçekleşecek.
Avukat Ben Crump, Minneapolis'te Perşembe günü yerel saat ile 13.00-15.00 arasında anma gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

NE OLMUŞTU?

George Floyd, Minneapolis polis memuru Derek Chauvin’in en az yedi dakika boyunca boynuna diziyle bastırması sonucu hayatını kaybetmişti. Ölürken “nefes alamıyorum” diyen ve ölüm anı saniye saniye kaydedilen Floyd’un cinayeti sonrası ABD’de sokaklar karışmış ve birçok şehirde yağma olayları görülmüştü.

Üst Alt