Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gelin çocuk New Yorkluları kızdırdı

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
250220161015274852169_2.jpg

65 yaşındaki adamın 12 yaşındaki kızla evlenmek istemesi New Yorkluları çileden çıkardı.
New York"un en işlek yerlerinden olan Times Meydanı"nda yapılan bir sosyal deney sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Coby Persin isimli YouTube kullanıcısı hazırladığı yeni sosyal deneyle İngilizlerin çocuk evliliklerine tepkisini ölçtü. Gelinlik içindeki 12 yaşındaki kız çocuğunun 65 yaşındaki bir adamla evliliğini görenler hayretler içinde kaldı. Çoğu kişinin olaya müdahale ederek yaşlı adamın 12 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmesine mani oldu.

Video, "Her gün 33 bin kız çocuk yaşta evleniyor. Bu kız çocuklarının eğitim hakkı, fırsat fırsat eşitliği hakkı ve çocuklukları çalınıyor." notuyla bitiyor.

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Nasıl bir mide ve ahlaksızlığa sahip bu adamlar aklım almıyor... Bununda suç olması ve ceza almaları gerektiğini düşünüyorum..

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
bunları sallandırmak lazım ibrete alem olsun diye. Yemin ediyorum Allahtan ülkeyi ben yönetmiyorum Tecavüzcülere, vatan hainlerine ve Bu tip olayaları salardım halkın arasına görsnler

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Çocuk gelinlere her yerde bu şekilde karşı çıkıp göz yumulmamalı.
Ama herkesin bu yaklaşımı göstermediği bir zamanda yaşıyoruz ve herkes kendi çıkarları için artık her şeyi yapabilir durumda.
Çok üzücü..​

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Çocuk söz konusu olduğunda evlilik fikri nasıl birşeydir.
Hangi mantık hangi vicdan bunu kabul edebilir anlamıyorum.Aslında edilecek çok güzel küfürlerim varda neyse

Üst Alt