Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Geçmişin izleri biraz da beden yorgunlugu...

UykusuzTR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Selamun Aleykum Dostlar tekrardan ... Aynı seyleri özet gececeğim ve biraz da daha da farklı seyler... benim için sorun yok .. Ayrıca bambaska bir konu olacak daha iyisi ...

Adım Berat Mert yaşım 27 Sakaryalıyım... Cocuklugum malesef iyi gecti sayılmaz. Her gün kavgalı ortam anlayısın olmadıgı zamanlar aslında hala da oyle yaşıyorum. Malesef ufakken bobrek rahatsızlıgı cektim cocukken baya cektirdi. Allah kımseye ciddi hastalıklar vermesin. Saglık gercekten onemli .. Ayrıca üc sey onemli bu hayatta huzur saglık ve öz güven.. Özgüvenin varsa hayatı her türlü yenebilirsin. Saglıgın varsa dinc ve güclü olursun. Huzur olursa ruhun rahatlar ve kendini daha azimli hırslı hissedersin. Benim en büyük sorunlarımdan bitanesi de geçmişimle yaşıyorum. Geleceğime bakamıyorum sorunum bu ... Geçmişte her insan gibi yaralar aldım ve öyle derin ki için içinden malesef cıkamadım. Biraz da bunun nedeni aslına bakarsak beni hayata tutan bir şeyin olmaması ... Ailemden hor goruluyorum dısardan hor goruluyorum sırf bir şey yapamıyorum diye. Her konuda onlar haklı ve onlar kazanıyor. En onemlisi ise iyi niyetimden oturu dalga geciliyor olmam...

Biraz oldugum gibi gorünmeyi seviyorum. Bu yüzden netim kusura bakmayın.

Bu da kesin ve net .. Sankı bir el tutmus geleceğimi engelliyor ve geçmişimle yaşamamı istiyor. Ne bedenimi kullanabiliyorum nede adım ...

Tabi soyle bir şey de var. Kabül herkesin hayatında illaki bir şeyler oluyor ve benden de cok agır seyler yasıyordur.

Engelli kardeşlerimiz bile hayattan kopmuyor savasıyor benim niye adım atamıyor olmam da bi garip ve ilginctir.

Onları gorup gercekten imreniyorum. Keske benim de o kadar cok kendime olan inancım ve başarılı hırslı olma gücüne inanabilseydim...

Mucizilere gercekten inanıyorum. İnsan aslında mucizenin kendisidir ama benim mucizeyi yaratacak gücüm de yok. Bu kadar yazıyı niye yazıyorum cunku cok doldum artık patlama aşamasına kadar geldim.

Eğer ozgüveninizi yitirirseniz hayata olan inancınız da kaybolur. Benim de öyle artık ...

Beni bu hale getirenlere ve canımı yakanlara tek bir sozum var. Allaha havale ettim intikam yolun da gitmedim. Hayat sınavındayız illaki kader belki hayatımızın bi yerin de yüzümüzü güldürüverir. Gerçekten buna ihtiyacım var.

İnanın bu hayatta acımasız insanlara karsı en güclü olmadan olmek istemiyorum. Tek arzum bu hayatta sadece. Zayıf bir sekil de olmek istemiyorum.

Neyse biraz da kendimden daha detay bahsedeyim.

Acıktan lise okuyorum. Yaş olmus 27 ama hala lise ... Gerçi 40 50 yasındaki insanlar okuyor ama tek bi fark var bitirdikleri kacıncı üniversite ? Tam detayın detayı burada ..

Benim yaşımdakiler en güzel sekilde hayatlarını kurtarıp yuvalarını kurdular. Ben hala aynı yer de ...

Sevginin gücüne inanan biriyim de .. Bir insanı sevgisizlik mahfedip yok eder. Eğer teksen çaresizsin gücün pek kalmaz. Siz siz olun sevginin gücüne hep inanın.

Adam gibi ne sevilmeyi tadabildim nede askı düzgünce yaşamayı...

Askı sakın ola ki kullanmaca gormeyin. Eğer bir gün asık olursanız geçmiştinizden yaptıklarınızdan utanabilirsiniz eğer hatanız varsa...

Neyse yine daldım garibe devam ediyorum ... :)

Park da yürüyüşü cok seviyorum. Uzun yürüyüsleri de severim ve düşüncelere dalarak yürümeyi ama malesef oda yaramıyor artık.

En onemli kısma gelelim. İş hayatım dahi yok .. Eskiden vardı tabi ama geçmişimle yaşamaktan calısamıyorum bile. Yaşamayan gerçekten bilemez...

Beni goren ve tanıyan beni salak aptal olarak gorur. Bunu yüzüme de cok vurmuslardır malesef ... Beynim durdu artık insallah benim durumum da olanlar hayatlarını yenebilirler.

Cok konustum mazur gorun..

Sevgi cok inanilmaz bir şey .. İmkansızlıkları bile başarabilme gücüne sahiptir. Umarım zor durumlara olanlara nasip olur...

Allaha emanet olun.. Seviliyorsunuz.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,573
aramıza tekrardan hoşgeldin ozaman güzel kardeşim.

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Aleyküm selam. Yazınızı okurken çok etkilendim şöyle bir etkiden bahsediyorum. Herkesin hor gördüğü bir insan bu kadar uzun ve güzel bır şekilde kendini anlatabiliyorsa "Herkeste" bir sorun var demektir. Bence yaşadığınız ortam ve toplum değer yargılarından yoksun ve bir o kadar da nankör. Siz onlara bakarak ve bilhassa geçmişe bakarak yaşayamazsınız olmaz yani..artık yaşayamadığınız için buraya yazmışsınız bu kadar hatta yapmaktan en zevk aldığınız şeyi dahi yapamamaktan bahsediyorsunuz..bunlar canınıza tak ettiği halde neden hala geçmişi düşünüyorsunuz? O halde siz kendinizi sevmiyorsunuz. Bir insan böyle göre göre kendini mahvetmez..Kusura bakmayın ama artık kendinize gelme vaktinizi geçiyorsunuz bile. Ah neyse :) samimiyetinize binaen bende bir iki satır karalamak istedim. belki size bir desteği olur.Zaten yapmanız gerekenleri bence biliyorsunuz geriye harekete geçmek kalıyor. İnsan çabalar ise Rabbimin vermeyeceği yoktur. Dua ile kalın.

Bu arada yazınız bir veda gibi olmuş sanki, hoş geldiniz demek garip geldi nedense. İnsaallah kalıcı olursunuz. Güzel forumlar

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Aleyküm Selam Merhaba hoşgeldin UykusuzTR

UykusuzTR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hosgeldiniz diyenlere kardeşlerim için sonsuz teşekkürler.
Aleyküm selam. Yazınızı okurken çok etkilendim şöyle bir etkiden bahsediyorum. Herkesin hor gördüğü bir insan bu kadar uzun ve güzel bır şekilde kendini anlatabiliyorsa "Herkeste" bir sorun var demektir. Bence yaşadığınız ortam ve toplum değer yargılarından yoksun ve bir o kadar da nankör. Siz onlara bakarak ve bilhassa geçmişe bakarak yaşayamazsınız olmaz yani..artık yaşayamadığınız için buraya yazmışsınız bu kadar hatta yapmaktan en zevk aldığınız şeyi dahi yapamamaktan bahsediyorsunuz..bunlar canınıza tak ettiği halde neden hala geçmişi düşünüyorsunuz? O halde siz kendinizi sevmiyorsunuz. Bir insan böyle göre göre kendini mahvetmez..Kusura bakmayın ama artık kendinize gelme vaktinizi geçiyorsunuz bile. Ah neyse :) samimiyetinize binaen bende bir iki satır karalamak istedim. belki size bir desteği olur.Zaten yapmanız gerekenleri bence biliyorsunuz geriye harekete geçmek kalıyor. İnsan çabalar ise Rabbimin vermeyeceği yoktur. Dua ile kalın.

Bu arada yazınız bir veda gibi olmuş sanki, hoş geldiniz demek garip geldi nedense. İnsaallah kalıcı olursunuz. Güzel forumlar
Güzel mesajın icin cok tesekkur ederim. Bir şeyler yapmam gerek biliyorum ama hep adım attıgım da hep aynı seyler oluyor ve geriye cekilme durumuna geliyorum.

Dısardakilerden dıslanıyorum evet buda yetmezmiş gibi ailemden kardesimden cok dıslanıyorum. Hele ki o kadar cok zoruma giden laflar soylüyorlar ki bi o kadar da o koyuyor.
Adam gibi uyku düzenim bile yok malesef.
Böyle kendimi hep kotulemek falan istemiyorum ama gerçek ... Acındırmak hic bana gore değil yinede cok patladım artık . Kimsesiz olmak cok zor bu hayatta !
Benim biraz da böyle konusmamın sebeblerinden biri de sevgisiz olmamdır.
Ailemi de geçtim beni hayata baglayan bi kardeşim var ve malesef o beni düsman olarak haksız yere canımı yakıyor. Hakaret ediyor gururumla oynuyor. Agır sozler kaldıramacagım ...

Güzel sözlerin için teşekkür ederim tekrardan ...

Umarım hayatım değişir ..Hep dua ediyorum inan! Allah büyük...

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Aramıza Hoşgeldiniz gerçekten çok güzel şeyler yazmışsınız :) Kaleminiz oldukça kuvvetli sürekli aramızda olmanızı bekliyoruz :)

Üst Alt