Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
:uzgun

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
O siren sesi tüylerimi diken diken eder. Saygıyla anıyoruz.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
7A9W5P.jpg

Cumhuriyetin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında O'nu saygıyla anıyoruz..
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Özlem,saygı ve rahmet ile anıyoruz. Mekanı cennet olsun.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
  • 88qWGd.png

[*]57 Yıllık yaşam
    [*]11 Savaş
    [*]24 Madalya
    [*]7 Nişan
    [*]13 Kitap
    [*]1 Ülke
    [*]Ve milyonlarca özgür insan.. Bir liderden çok daha fazlası..... Yerini kimse dolduramaz ...
    [*]Özlüyoruz...
    [*]İlelebet İZİNDEYİZ...

[*]

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğimize, and içeriz. #10Kasım​

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Saygı sevgi ve özlemle Arıyoruz/Anıyoruz. :uzgun

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
Ruhun Şad Olsun Yüce Atatürk!
Unutmadık, unutmayacağız!

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
zn8qDg.jpg

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içeriz.
ATAM İZİNDEYİZ.​

kudussi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
Dünyanın en önemli liderlerinden biri mekanı cennet olsun.

Üst Alt