Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gaye Evin’in Yeni Dizisi Belli Oldu(Beni Affet Bahar)

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Gaye Evin’in Yeni Dizisi Belli Oldu(Beni Affet Bahar)

Star Tv ekranlarının en sevilen yüzleri arasında yer alan ve 6 sezondur Beni Affet dizisinde Bahar karakterine hayat veren Gaye Evin’in yeni dizisi belli oldu.*Gaye Evin Star TV’den Fox TV’ye transfer oldu. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Fox Tv’nin pazar akşamları klasiği haline gelen Savaşçı’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu.*

Gaye Evin’in Beni Affet’ten ayrılması Beni Affet hayranlarını üzerken SAvaşçı hayranlarını ise çok sevindirdi; ancak Beni Affet’te sergilediği performansı bir teğmen olarak sergileyip sergileyemeyeceği merak konusu oldu.**Gaye Evin Savaşçı dizisinde *Çiğdem Teğmen karakterine hayat verecek

İlk sezonunda Savaşçı dizisine en önemli eleştirilerden bir tanesi de dizide kadınların hiç yer almamasıydı; Limon Film ise bu eksiği transfer ettiği kadın başrol oyuncuları ile doldurmaya çalışacak. Bakalım Savaşçı’da Yüzbaşı Kaan ile Teğmen Çiğdem bir aşk yaşayacak mı göreceğiz.*

Dizi Bilgi
338bd1595236ce15293c879e8fdde3e3.jpg

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt