- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler
Marul yaprakları
Yapılışı
Suyu kaynatıp, tuz ve yıkanmış pirinci ekleyin. Pirinç şişinceye dek 10 dakika haşlayın. Bu arada dereotunu ve maydanozu ince doğrayın. Konserve garnitürün suyunu süzdürüp, sudan geçirin. Pirincin suyunu süzüp, bir kapta garnitürle karıştırın. Üzerine konserve mısırı, doğranmış dereotunu ve maydanozu ekleyin. Zeytinyağını ve baharatları da ilave edip karıştırın. Marul yapraklarıyla süslenmiş servis tabağına garnitürlü pilavı koyun. Ilık veya soğuk servis yapın.
- 4 su bardağı su
- 2 su bardağı pirinç
- Yarımşar demet dereotu ve maydanoz
- 1 kutu konserve garnitür
- Yarım su bardağı konserve mısır
- l 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- l Tuz ve arzu edilen baharatlar
Marul yaprakları
Yapılışı
Suyu kaynatıp, tuz ve yıkanmış pirinci ekleyin. Pirinç şişinceye dek 10 dakika haşlayın. Bu arada dereotunu ve maydanozu ince doğrayın. Konserve garnitürün suyunu süzdürüp, sudan geçirin. Pirincin suyunu süzüp, bir kapta garnitürle karıştırın. Üzerine konserve mısırı, doğranmış dereotunu ve maydanozu ekleyin. Zeytinyağını ve baharatları da ilave edip karıştırın. Marul yapraklarıyla süslenmiş servis tabağına garnitürlü pilavı koyun. Ilık veya soğuk servis yapın.