Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray'dan çılgın proje !

BanderaS

Degildim BİRŞEYİN, Olmadım HİÇBİŞEYİN...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
galatasaraydan-cilgin-proje-930610h.jpg

Ünal Aysal'ın geçtiğimiz haftalarda bahsettiği gayrimenkul projesi hayata geçiriliyor.

Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden Sedat Doğan Akşam Gazetesi'ne kulübün iki yeni şirket kuracağını açıkladı.

Bu şirketlerden bir tanesi gayrimenkul bir diğeri ise pazarlama üzerine olacak, "Galatasaray adına değerlendireceğimiz fırsatları arıyoruz" diyen Doğan bu iki şirketin 2 haftaya kadar kurulmuş olacağını sözlerinde ekledi.

GS Store'ların bu yılki satış rakamlarının tam olarak ortaya çıkmadığını belirten yönetici, önceki sezona göre geçen sezon GS Store'un 65 milyon TL gelir elde ettiğini ve bunun satışlarda yüzde 100 artış anlamına geldiğini söyledi.

HALKA ARZ DA GÜNDEMDE

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın çok önem verdiği projelerden biri olan Galatasaray GYO'nun içinde bulunan toplam gayrimenkul'ün değerinin ise 750 milyon TL olması bekleniyor. GYO'nun halka arz edilmesi de kulübün planları arasında...

SPOR3

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin dillerden !

Üst Alt