Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray taraftarını çıldırtan görüntü

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45

Galatasaray bayrağı çöpe atılınca, sarı kırmızılı taraftarlar Twitter'da ayaklandı. Show TV'de yayına başlayan yeni dizi Salih Kuşu Galatasaray taraftarlarını adeta çılgına çevirdi.

Gani Müjde 'nin senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümündeki bir sahnede, Galatasaray bayrağının "Neyse herkes birgün Fenerli olacak tezini doğrulayalım." denilip çöpe atılması büyük tepki topladı.
Sosyal paylaşım ağı Twitter'da organize olanGalatasaraylılar, Gani Müjde'ye yönelik eleştiri Tweet'leri gönderdiler. Yoğun tepki mesajlarıyla ismi TT listesine giren Müjde, Twitter'dan attığı Tweet'lerle, durumdan sorumlu olmadığını söyledi ve özür diledi.
İşte Gani Müjde'nin yazdıkları: "Senaryomuzda öyle bir sahne yok. Sette eklenmiş. Yapımcıya telefon ettim tekrarında çıkartıldı zaten. Sahneyi attırdım ve ekleyen yönetmenin uyarılmasını istedim daha ne yapayım. Başlarında duramam ya sahne çekerken. Çöp sahnesi senaryoda yoktu. Sahne atıldı ve ekleyen arkadaşa gereken ceza verildi. İncinen arkadaşlardan sorumlu olmasam da özür dilerim."

Üst Alt