Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray, Son Dakika!!!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Serdar Aziz,"Galatasaray'a geldiğimden bu yana yüzde 50 kapasiteyle oynuyorum. Burada biraz daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum. Bursaspor'da takım kaptanıydım. Örneğin takım mağlupken kendi kararlarım oluyordu. İnisiyatif alıp hücuma çıkıyordum. Oyunun temposunu artırıyordum. Bursaspor'da önemli bir oyuncuydum ama burada herkes önemli. Bunu sahada hissettiğim anda daha fazla sorumluluk alacağımı düşünüyorum. Bu da performansımı artıracaktır" ifadelerini kullandı.

Sağ ayaklı olmasına karşın sol stoperde oynamasının kendisini biraz zorladığını aktaran Serdar Aziz, "Oyunu ters ayakla görmek biraz daha zor. Stoperler artık oyunun hızını ayarlıyor. Çünkü oyun en geriden başlıyor ve stoper ne kadar hızlı oynarsa oyunun hızı da o kadar artıyor. Her şeye rağmen bir stoperden ilk beklenti, iyi savunma yapması. Futbol sadece yetenekle oynanmıyor, öz güven de çok önemli. Maç içinde yaptığınız bir hata sizi bazen uzun oynamaya da itiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezon yaşadığı sakatlığa da değinen 26 yaşındaki oyuncu, "Geçen sene dört ay kadar dizlikle gezdim. Ciddi bir sakatlık yaşamıştım. Ardından idmanlar başladı. İlk idmana çıkacağım zaman Igor Tudor beni çağırdı ve bir görüşme yaptık. Videolarımı izlediğini ve bana çok inandığını söyledi. 'Senin bu takımın efsanelerinden bir tanesine olabileceğine inanıyorum' dedi. Hoca da savunma oyuncusu olarak oynadı yıllarca. Bu anlamda benimle fazlasıyla ilgileniyor." diye görüş belirtti.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Tolga'nın, başparmağının bir eklemindeki kapsül zedelenmesi nedeniyle operasyon geçirdiğini anlatan İnce, "Tolga'nın daha önce ayağında farklı rahatsızlıklar vardı. Bizim de dikkat etmemiz gereken bir süreçti. Östersunds maçı sonrası 6-7 maç sonunda bir değerlendirme yaptık. Ödemdeki artıştan dolayı durması gerektiğini tespit ettik. Bunu teknik ekiple ve milli takımdaki sağlık heyetiyle paylaştık. Sadece burada değil Almanya'da da takip edildiği klinikteki doktorların da fikirlerini aldık. Durması gerektiğine dair ortak bir karar verdik." ifadelerini kullandı.

Doktor İnce, Tolga'da eklem çevresinde tehlikeli bir periyoda giden bir ödem olduğunun altını çizerek, "Tolga'nın 3-4 ayı bulacak bir süreçte oynamaması ihtimalindense 1-2 haftalık bir periyotta ara vermesini uygun bulduk. Aramıza katıldı ama tedavisi devam edecek. Tedavi arasında antrenman yaptıramıyoruz ve maç oynatamıyoruz. Milli maç arası bizim için bir şans oldu. Fikir belirtmem çok doğru olmaz, Konya maçını bilmiyorum ama Tolga'nın Fenerbahçe derbisine yetişmesi için uğraşıyoruz." şeklinde konuştu.

İnce, kadrodaki oyuncularda ciddi bir sakatlık bulunmadığını hatırlatarak, "Milli takımlara giden oyuncular dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Sakatlık ve ciddi bir sorun da yok. Eray'ın iç yan bağlarında bir esneme olmuştu onun özel çalışması devam ediyor. Bazı oyuncularımızı özel çalıştırıyoruz. Milli takım arası da fırsat oldu. Aramıza geç katılan oyuncular var. Koruyucu hekimlik adına ileriki dönemlerde sakatlanmamaları ya da sakatlık riskini azaltmak adına Mariano ve Latovlevici ile özel çalışıyoruz. Çok şükür özel bir sıkıntımız yok." ifadelerini kullandı.

İnce, milli takımlara giden oyuncuların durumlarını da yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Üst Alt