Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray, Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Neoldu? Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Kaç Kaç Bitti?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Paşa'lar Gibi

617

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı ağırladı. 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan Cimbom, Gomis'in 45 ve 79'daki golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. G.Saray'ın gol makinesi Gomis, Süper Lig'deki 7. golüyle krallığını sürdürürken, yoluna yenilgisiz devam eden Galatasaray 13 puanla haftayı lider tamamlamayı garantiledi

Galatasaray, 5. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Bafetimbi Gomis'in golleriyle yıktı.
Tribünlerdeki 42 bin taraftarının da rakibi boğan futbolunu sergileyen Cimbom, tek kaleye çevirdiği maçta kilidi 45. dakikada Bafetimbi Gomis'le kırdı.
Belhanda'nın pasında çaprazda topu soluna çekerek kaleciyi yere yatıran Fransız golcü, ardından topu filelere yuvarladı ve takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.
Maç boyunca kontra ataklardan gol arayan konuk ekip Kasımpaşa, 65. dakikada Michael Rangel ile beraberlik şansını kullanamadı.
İkinci devrede de pres gücü yüksek futboluyla tribünleri coşturan Aslan, son pençeyi yine Gomis'le vurdu.
79. dakikada Serdar Aziz'in indirdiği topta düzgün bir vuruşla ağları havalandıran Gomis yine maça damga vuran isim oldu.
Gol krallığında ilk sırada yer alan Bafetimbi Gomis, Süper Lig'deki gol sayısını da 7'ye çıkardı.
Sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Galatasaray puanını 13 yaptı ve liderliğini sürdürdü.
Sarı-kırmızılılar 6. haftada Bursaspor'a konuk olacak.
.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Ben fenerbahceliyim haci hhhahaha

Üst Alt