Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

GalataSaray - Fenerbahçe Derbisi!!

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Dünyanın sayılı derbilerinden sayılan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi GalataSaray'ın bir kez daha yenilmesiyle sonuçlandı.. 17 yıllık hasreti bitirmek isteyen Galatasaray maça istediği gibi bir oyunla başlayamaması oyuncuların isteksiz oluşu ve hakemin bariz hatalarıyla fenerbahçe bir kez daha galip geldi.. fenerbahçe nin 2 golünü de Van Persie kaydetti..

Maçtan sonra toplanan Galatasaraylı taraftarlar florya da Futbolculara ve yönetim alehine yoğun tezahürat bulundular.

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
bir fenerli olarak hem fenerbahceyi hem galatasarayı kutluyorum.Hakem hataları artık ligimizde cokkk fazla oldugundan ben kendimce artık yorum yapmıyorum.Benim sahsi düşüncemdir bu lig ayarlı bazı güçler tarafından ligin gidişatı ayarlanıyor.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ezeli rekabet reşit oldu :sigara

Üst Alt