Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray Dergisi 149. Sayısı Çıktı

eTheRciTy

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
6c4499e2bab443aa8d3820ca91d09a53.jpeg

Galatasaray Dergisi’nin 149. sayısı dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini aldı. Eylül sayısı Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Nedim Özbey, Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, Galatasaray’ın ‘Candosu’, Candemir Berkman, Galatasaray Sutopu Baş Antrenörü İgor Milanoviç söyleşilerinin yanı sıra Metin Oktay ve Şampiyonlar Ligi özel dosyalarını okuyucularına sunuyor.

Yasin Öztekin
Dördüncü yıldıza giden yolu çalımlarıyla açan isim Yasin Öztekin’le kariyerini ve hedeflerini konuştuk.

Taçsız Kral Metin Oktay
Melih Şabanoğlu’nun kaleminden bir Metin Oktay hikayesi ve gençlerin ağzından Metin Oktay efsanesi

Jose Rodriguez
Galatasaray’ın genç yıldızı Jose Rodriguez hakkında merak edilenleri anlattı.

Şampiyonlar Ligi
Galatasaray, 14’üncü kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda mücadele ediyor. Sayıların dilinden Aslan’ın evi devler liginin hikayesi ve Sinan Yılmaz’ın rakip değerlendirme yazısı bu dosyada. Nedim Özbey: ‘Filede hedef zirve’ Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Nedim Özbey yeni sezon hedeflerini anlattı.

Basketbolda sürdürülebilir yapı
Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal’la yeni sezon ve geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk.

Candemir Berkman
Galatasaray’ın ‘Candosu’, Candemir Berkman, Galatasaray forması altında dokuz sezon, iki lig şampiyonluğu ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası’yla taçlandırdığı kariyerini, bu ay yine hasretle andığımız Metin Oktay’ı ve o efsanevi günleri anlattı.

Hakan Meriçliler
Yalan Dünya dizisiyle tanıdığımız Hakan Meriçliler’le hayatını ve Galatasaray’ı konuştuk.

Sutopu Şubesi
Galatasaray Sutopu Baş Antrenörü İgor Milanoviç yeni sezon hedeflerini anlattı.

Emin Gezgöç
Celal Gürsoy’un kaleminden: Kürek Şubesinin Emin Hocası

TESİS
Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yenilenen bölümlerine dair ayrıntıları tesis müdürü Orhan Kemal Şenol’la konuştuk.

GS TV
Yayın hayatındaki dokuzuncu yılı geride bırakmaya hazırlanan şampiyonların kanalı Galatasaray Televizyonu, 31 Ağustos 2015’te yeni logosu ve içeriğiyle yeni dönemin startını verdi. Yeni dönemde yenilenen yüzüyle GS TV’yi tanıtıyoruz.

Futbolda marka değeri
Uluslararası marka araştırma kuruluşu Brand Finance’in her yıl dünya futbolunun en iyi markalarını belirlemek üzere yaptığı araştırma sonuçlarına göre Galatasaray, Türkiye’de marka değeri en yüksek kulüp. Peki, marka değeri nedir, nasıl ölçülür? Brand Finance Türkiye Direktörü Muhterem İlgüner sorularımızı yanıtladı.

SARI KIRMIZI
Watford Futbol Kulübü, formasında sarı-kırmızı renkleri tercih eden takımlardan bir tanesi. Galatasaray ile aynı renklere gönül vermiş bu takımın hikayesini sizler için anlattık.

Üst Alt