Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galata Kulesi'nde Tartışmalı Restorasyon..

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Galata Kulesi, geçtiğimiz aylarda Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilmişti. Devrin ardından tarihi kuleyi müzeye çevirmek için restorasyon çalışması başlatıldı.

Başlatılan restorasyon çalışması sırasında tarihi kulenin içindeki duvarlarının inşaat aletleri ile yıkılması tepki çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, “İstanbul'un en önemli tarihi eserlerinden Galata Kulesi içerisinde yapılan akıl almaz uygulamaları acilen yetkili kurumların dikkatine sunuyorum. Suç niteliğinde uygulamaların derhal durdurulması ve tespiti için İBB Kültür Varlıkları Dairesi birimleri olay yerine nakledilmiştir” dedi.

İBB’DEN SUÇ DUYURUSU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda suç duyurusunda bulduklarını açıkladı.

Olgun’un açıklaması şu şekilde:

* Galata Kulesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan restorasyon görünümlü faaliyetlerden yansıyan bu görüntüler içimizi yaktı.

* İBB olarak sıralı tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.

Uur

۞#SonMesajKimde(6) Kurbanı™۞
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
Gerek var mıydı restorasyona oda tartışılır , bakalım sonuç ne olucak ..

Uur

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
Beklemedeyim sevgili @Pozitivizm hanım : )) , gelişmelerden beni ayrı olarak bilgilendirirseniz sevinirim :D

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Haber ajansı olarak bilgiyi ortaya aktarıyoruz isteyen bilgiyi buradan alıyor:D :D

• Beğen
Tepkiler: Uur

Uur

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25,761
Teşekkürlerimi gönderiyorum o zaman :d

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
Statüsünün değiştirilerek müze yapılacak olması anlamsız geldi..

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Birileri ekmeği ni yesin

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Birileri ekmeği ni yesin
Sen bizi bi topla bilim kurulu olarak galata kulesine götür sonracıma onun içindeki istanbul manzaralı resturanında yemek yedir bi bakalım gerek var mıymışşş yok muymuşşş restorasyona:D birileri de senin ekmegini yesin cimri:D

Üst Alt