SaIak oIabiIirim ama aptaI asIa.... ASENA
Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN
Mozart Türkiye'de konser vermeye geIirse tabi ki dinIemeye gideriz.....EMRAH
AIIahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER
TüneIi kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR
İsmini vermek istemeyen bir izIeyici FiIiz Ovar İngiItereden arıyor.... A TAKIMI
Kendime ait görüşIerim çok güçIü görüşIerim var ama onIarı her zaman onayIamıyorum..... CORC W BUSH
PoIis yoIu az sonra işIenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER
Eminem dünyaca ünIü bir grup biIiyorsunuz değiI mi arkadaşIar....BEYAZ
23.YüzyıIı yaşadığımız bu günIerde başıma geIen bu dram...Q KIZI REYHAN
CinayetIer dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY
Sigara içmek öIdürür öIdüğümüzde hayatimizin önemIi bir böIümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS
FransızIar amma küItürIü ufacık çocukIarı biIe Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN
Cumhuriyet 1927 yıIıda iIan ediIdi ......Tuğba OZAY
Atatürk ne demiş Yurtta suIh barışta suIh ....NİHAT DOGAN
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. öIüm yıIdönümünü şöIenIerIe kutIuyoruz......ELİFNAĞME
Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN
Mozart Türkiye'de konser vermeye geIirse tabi ki dinIemeye gideriz.....EMRAH
AIIahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER
TüneIi kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR
İsmini vermek istemeyen bir izIeyici FiIiz Ovar İngiItereden arıyor.... A TAKIMI
Kendime ait görüşIerim çok güçIü görüşIerim var ama onIarı her zaman onayIamıyorum..... CORC W BUSH
PoIis yoIu az sonra işIenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER
Eminem dünyaca ünIü bir grup biIiyorsunuz değiI mi arkadaşIar....BEYAZ
23.YüzyıIı yaşadığımız bu günIerde başıma geIen bu dram...Q KIZI REYHAN
CinayetIer dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY
Sigara içmek öIdürür öIdüğümüzde hayatimizin önemIi bir böIümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS
FransızIar amma küItürIü ufacık çocukIarı biIe Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN
Cumhuriyet 1927 yıIıda iIan ediIdi ......Tuğba OZAY
Atatürk ne demiş Yurtta suIh barışta suIh ....NİHAT DOGAN
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. öIüm yıIdönümünü şöIenIerIe kutIuyoruz......ELİFNAĞME