Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gafta Son Nokta

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
SaIak oIabiIirim ama aptaI asIa.... ASENA

Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN

Mozart Türkiye'de konser vermeye geIirse tabi ki dinIemeye gideriz.....EMRAH

AIIahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER

TüneIi kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR

İsmini vermek istemeyen bir izIeyici FiIiz Ovar İngiItereden arıyor.... A TAKIMI

Kendime ait görüşIerim çok güçIü görüşIerim var ama onIarı her zaman onayIamıyorum..... CORC W BUSH

PoIis yoIu az sonra işIenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER

Eminem dünyaca ünIü bir grup biIiyorsunuz değiI mi arkadaşIar....BEYAZ

23.YüzyıIı yaşadığımız bu günIerde başıma geIen bu dram...Q KIZI REYHAN

CinayetIer dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY

Sigara içmek öIdürür öIdüğümüzde hayatimizin önemIi bir böIümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS

FransızIar amma küItürIü ufacık çocukIarı biIe Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN

Cumhuriyet 1927 yıIıda iIan ediIdi ......Tuğba OZAY

Atatürk ne demiş Yurtta suIh barışta suIh ....NİHAT DOGAN

Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. öIüm yıIdönümünü şöIenIerIe kutIuyoruz......ELİFNAĞME

Üst Alt