Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

G.Saraylılar'ı çıldırtacak olay

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Galatasaray, arama motoru Yandex ile anlaştı. Ancak sarı-kırmızılılar daha ilk günden büyük bir şok geçirdi.

Peki Galatasaraylıları "çıldırtacak" olan ne?

Galatasaray'ın resmi internet sitesi galatasaray.org'dan ulaşılan GS Yandex'e "Türkiye'nin en büyük spor kulübü" diye yazdığınızda karşınıza Fenerbahçe çıkıyor!

Evet yanlış değil... GS Yandex'e "Türkiye'nin en büyük spor kulübü" diye arattığınızda ilk olarak fenerbahce.org'un linki çıkıyor.

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından sosyal medya çalkalandı.

Şoke olan Galatasaraylılar büyük tepki gösterdi.

Mare

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Ben fanatik bi Galatasarayli olmama ragmen cildirmadim. Herkes biliyor kimin ne oldugunu. Arama motorlarina kaldiysak biz kendi adimizi yazinca farkli yüzler cikiyor.. Galatasaray SK bu konuyla ilgilenir herhalde diyerek noktayi koyuyorum :) .

Üst Alt