Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fransa IŞİD hedeflerini vurdu

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Fransa Suriye'de IŞİD kontrolünde bulunan Rakka kentindeki IŞİD mevzilerini vurdu.
Fransa Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Rakka bölgesine gerçekleştirilen hava operasyonuna 10 savaş uçağının katıldığı, IŞİD hedeflerine 20 bomba bırakıldığı bildirildi.
Açıklamada, vurulan hedefler arasında komuta merkezi, eğitim kampları ve mühimmat depolarının olduğu kaydedildi.
Fransa eylül ayından bu yana IŞİD’in Suriye’deki hedeflerini bombalıyor. Suriye’de IŞİD’in eğitim kamplarını vuran Fransa, geçen hafta terör örgütünün kontrol altında tuttuğu petrol depolarını vurmuştu.
Fransa, daha önce "Esed rejimini güçlendireceği" gerekçesiyle Suriye’deki hava operasyonlarına katılmıyordu.
Geçen cuma Paris'i kana bulayan ve son verilen bilgiye göre 132 kişinin öldüğü terör saldırılarını IŞİD üstlenmişti.

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Emperyaliz güçler ırakta ışidi kurdular kendi çıkarları için bu vahşi örgüt şimdi dünyaya meydan okuyor...teröre destek olanın bir gün kendisine döner..

terörü şiddetle kınıyorum

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
aynen Deniz sana katılıyorum teröre destek verenlerin elinde patlasın terör laneti..

Üst Alt