- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79

Malzemeler:
1 çay bardağı eritilmiş tereyağı
2 adet yumurta
Bir buçuk çay bardağı tozşeker
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
3 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı su
1 su bardağı frambuaz
Vanilya çubuklari
Bir buçuk çay bardağı tozşeker
1 çay bardağı süt
1 paket kakao
3 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı su
1 su bardağı frambuaz
Vanilya çubuklari
TARİFİ:
Tereyağı, yumurta ve şekeri iyice çırpın. Süt ve kakaoyu ekleyin, irice kırdığınız bisküvileri üstüne ekleyip karıştırın. Diger taraftan frambuazları çatalla ezip yarısını karışıma ekleyin. Kalanını 1 çay bardağı su ile bir taşım kaynatıp soğumaya bırakın. Istediğiniz büyüklükte çukur bir kabı streç filmle kaplayıp bisküvili karışımı üstüne dökün. Buzlukta 3 saat bekletip kalıbı ters çevirerek servis tabağına çıkartın. Vanilya çubukları ve frambuaz sosu ile süsleyip servis yapın.