30 Ocak 2014 #1 Asrevya Özgürlük=Öze B/akış MFC Üyesi Üyelik Tarihi 14 Ocak 2014 Mesajlar 1,409 MFC Puanı 354 Belçikalı Ben Heine 2010 yılında başlattığı bu yeni akım ile fotoğraf karelerinin içine kara kalem çizimleri yapıyor.
Belçikalı Ben Heine 2010 yılında başlattığı bu yeni akım ile fotoğraf karelerinin içine kara kalem çizimleri yapıyor.
30 Ocak 2014 #2 keroLayn kafa lens .honk. Emektar Üye Konum KreşGFB&Orijinalliğin zirvesinden .p Üyelik Tarihi 5 Nis 2013 Mesajlar 4,580 MFC Puanı 855 Hepsi birbirinden güzel ve başarılı kareler. Nasıl denk getiriyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum, helal olsun.
Hepsi birbirinden güzel ve başarılı kareler. Nasıl denk getiriyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum, helal olsun.
30 Ocak 2014 #3 Asrevya Özgürlük=Öze B/akış MFC Üyesi Üyelik Tarihi 14 Ocak 2014 Mesajlar 1,409 MFC Puanı 354 Lost adlı üyeden alıntı: Hepsi birbirinden güzel ve başarılı kareler. Nasıl denk getiriyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum, helal olsun. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler Lost Katılıyorum,zor bir olay.
Lost adlı üyeden alıntı: Hepsi birbirinden güzel ve başarılı kareler. Nasıl denk getiriyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum, helal olsun. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler Lost Katılıyorum,zor bir olay.