Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ForumKalbi.Com Ailesine Selam Olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Punisher

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    31
423067-3-4-8c26e.jpg

Ben herkes gibi 2 satır şey yazıp merhaba demek yerine daha yolun başındayken içimi dökmek istiyorum izninizle

Öncelikle ForumKalbi.Com yeni yüzüyle hayırlı uğurlu olsun ne zamandır girmiyordum bi kaç gündür ziyaretçi olarak takip ediyordum forum bayabi değişmiş gelişmiş bende başta eski dostum Lâyezal olmak üzere sizlere tekrar eski günlerdeki gibi yardımcı ve destek olmak yanınızda olmak için burdayım tekrar sahalara geri dönmek yeni dostluklar kurmak için sabırsızlanıyorum forumda farkettimki forumun büyümesinde önemli bir adım atılmış Pisadam nickli adminimizle güçlerimizi birleştirmişiz gerçektende çok yerinde ve güzel bir karar olmuş kendisini şuan tanımıyorum ama zamanla tanıyacağımdan eminim ve eski dostumun yanında olduğu ForumKalbine sahip çıktığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun dediğim gibi ne zamandır yoktum tekrar sanal aleme vakit ayırmak için geri döndüm bi kaç gündür buralardayım eski dostumu ve sizleri unutmadım tekrar yanınızda olmak için aranızdayım artık
forumda tanıdık nickler mevcut diğerleriylede kısa zamanda tanışıp kaliteli dostluklar edineceğime eminim

Gerçektende forumun yeni yüzü beni gerçektende memnun etti forum herşeyiyle yenilenmiş çok gelişmiş samimi ve sıcak dostluklarla artık sağlam adımlarla ilerleyeceğimizden eminim Önümüzde engeller zorluklar olabilir eğer kenetlenip tek vücut olmayı başarabilirsek herşeyin üstesinden geleceğimizden hiç
şüpheniz olmasın yeterki inanarak çalışalım mücadele edelim sanal olsun gerçek olsun hayat başlıbaşına mücadele değilmidir zaten bize düşen sonuna kadar mücadele etmek mücadeleyi bırakıp yarı yolda bırakmak bize yakışmaz.

Bu Forumun varolmasında büyük rol oynayan eski dostum Lâyezal ve gelişmesinde büyük katkıda bulunan Pisadam ikinizede çok teşekkür ederim iyiki varsınız artık bende birlik beraberlik dostluk kardeşlik çerçevesinde sizinle aynı yolda el ele omuz omuza yürümek yanınızda olmak ailemize her konuda yardımcı ve destek olmak için burdayım

içimi dökmek istedim ama bunlar gerçekler ben sadece gerçekleri yansıttım umarım beni anlarsınız..:)

Hepimize En Derin Sevgilerimi Saygılarımı Sunuyorum
ForumKalbi.Com Üyesi / The Punisher​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Hoşgeldiniz.

Ritsa

Bayan Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
:) hoşgeldin The Punisher çok güzel bir giriş yapmışsın saol geldigin aramızda olduğun için tesékkur ederim

P

Pisadam

Misafir
Merhaba The Punisher öncelikle forumkalbi'ne hoşgeldiniz.

Çok güzel bir giriş yapmışsınız iyi dilekleriniz ve foruma üye olup bize destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Keyifli forumlar diliyorum.

The Punisher

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    31
Merhaba The Punisher öncelikle forumkalbi'ne hoşgeldiniz.

Çok güzel bir giriş yapmışsınız iyi dilekleriniz ve foruma üye olup bize destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Keyifli forumlar diliyorum.

Merhaba rica ederim tekrar eski günlerdeki gibi eski dostum Lâyezal ve sizlerin yanında olmak için burdayım hem bu sayede forumda sizi araştırdım yazdıklarınızdan şunu çıkarıyorum sizin gibi sanal aleme yıllarını vermiş kaliteli bir kişilik büyük bir ustayla tanışmak zamanla sizin yanınızda sıcak samimi güçlü bir dostluk kurup yanınızda yer almak beni çok mutlu ve memnun edecektir Pisadam ..:)

Yazdıklarımda samimiyim bunlar tamamen içimden gelenlerin yansımasıdır.:)

Ela1

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bu kadar ayrıntılı yazdığınıza göre forumu çok sevmişsiniz hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt