Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forum

Project

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    11
Uzun zamandır sanal âlemin tiryâkisi olduğu, binlerce çeşidi bulunan, içinde binlerce muhtelif bilgi barındıran platformlara verilen ad.

P

Pisadam

Misafir
Türkiyede en yaygın olan ve php dilini kullanan ve zaman zaman eğlenceyi en üst düzeye çıkaran platform.

Bkz:
Forum

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
her alanla ilgili forum siteleri var irc ile ilgili olanlar, genel forum siteleri olanlar, her mesleğe ait forum siteleri, dini forum siteleri, muzik forum gibi gibi zaten googleye yazınca örnekler çıkıyor daha önce sadece öğretmen forum sitesini ve okul dönemlerimde araştırmalarım için bir forum sitesi vardı sonra burası ile tanıştım bildiğim yeni öğrendiğim bilgileri paylaşmakta zaman geçirmekte keyif aldığım sevdiğim güzel insanların olduğu bir yer bu forum da burası ilk göz ağrım sevdim ben

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Forum denilince ilk akla gelen tabi kiiiii MegaForum enlerin birleştiği adres??

Üst Alt