Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forum Yardimi

Delete 404

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    -9
Ben bir forum acdim ismini vermek istemiyorum reklam olmasin diye tema filan koyamiyorum birisi bunu yapa bilirmi admin ismimi sifresini versem?

Beatrice1

Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    105
Admin panelinden tema ayarlarına erişebiliyor olman lazım. Bence başkası yerine kendin kurcala derim hem öğrenebilmen açısından daha iyi olur. Ayrıca forumu hazır olarak aldıysan aldığın forumun destek sitesi mutlaka vardır. Burada eklentilerde oluyor. Bunlara da bir bak derim :) Hala sıkıntı yaşarsan panelin görüntüsünü atarsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Buradan ve ya özelden fark etmez :)

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Forumu telefondan kullanmak gerçekten büyük bir çile bunu daha kolay hale getiremez misiniz ? Ayrıca mobilden girdiğimde baya bi seçeneğindeki kullanamıyorum daha öncede belirtmiştim ama yardım yok

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Forumu telefondan kullanmak gerçekten büyük bir çile bunu daha kolay hale getiremez misiniz ? Ayrıca mobilden girdiğimde baya bi seçeneğindeki kullanamıyorum daha öncede belirtmiştim ama yardım yok

Tapatalki kullanabilirsiniz.

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
@realist teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
dostum bilmediğin bir işe girmendeki amaç ne?

Delete 404

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    -9
Yardim eden var mi?

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
şifreye falan gerek yokta sen sıkıntıyı bi söyle tema yüklemek basit bir iş youtuebde bile var . sen oradakilerin aynısını yaptığına eminmisin yada yüklemeye çalıştığın temada belkide bir sıkıntı vardır. Nirvana

Delete 404

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    -9
şifreye falan gerek yokta sen sıkıntıyı bi söyle tema yüklemek basit bir iş youtuebde bile var . sen oradakilerin aynısını yaptığına eminmisin yada yüklemeye çalıştığın temada belkide bir sıkıntı vardır. Nirvana

Yok ya ben yapmayi biliyorum yukluyorum olmuyor hata olusuyor. Çok sey yapamiyorum olmuyor.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
temanın bi xml dosyası var bide normal dosyaları. noprmal dosyaarını vbulletinin kurulu olduğu dizindeki images klasörüne at. sonra admin panelinden temanın xml dosyasını import et. sen belkide tema klasörlerini ftp deki vbulletinin kurulu olduğu yerdeki images e atmıyor olabilirmisin yada temanın sağlam olduğuna eminmisin @Nirvana .

Delete 404

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    -9
temanın bi xml dosyası var bide normal dosyaları. noprmal dosyaarını vbulletinin kurulu olduğu dizindeki images klasörüne at. sonra admin panelinden temanın xml dosyasını import et. sen belkide tema klasörlerini ftp deki vbulletinin kurulu olduğu yerdeki images e atmıyor olabilirmisin yada temanın sağlam olduğuna eminmisin @Nirvana .

Forum vbulletin degil? ***?

Delete 404

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    -9
Ya birisi yapacaksa lütfen yapsin kaç aydir olmuyor. Sinir krizi gecirecegim artik.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,997
Forum vbulletin degil? ***?

Ya birisi yapacaksa lütfen yapsin kaç aydir olmuyor. Sinir krizi gecirecegim artik.

Kullandığınız sistem Mybb, Mybb forum sisteminin destek forumları var aylardır beklemek yerine destek forumlarından yardım alabilirsiniz.

Mybb hakim olmadığım için yardımcı olamiyorum maalesef. Google Arama'da Mybbdepo yazın aramalarda çıkan 1.siteye giriş yapıp üye olun ordaki arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Biz bi ara mybb acmistik deliforumu omer abiyle ama farkli oldugu icin vbulletine donduk. Hatta donusturme saglikli bile olmadi. Benim sana tavsiyem yol yakinken vbulletine gec. Benim sahsi fikrim bu sekilde Nirvana

Üst Alt