Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fiyat ve değer

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Avrupa'nın nl sanat merkezilerinden birinde, 켧ocuğun biri, vitrinde ok hos bir tablo gr綼r.
Tablonun
bedeli olduka yksektir. 缇ocuk bu tabloyu bir sonraki sene abisinin doğum gnne almayı ister ve
bir
is bulup kıt kanaat ge켧inerek biriktirdiği tm para ile mağazaya gider.
Sanslıdır, tablo hala satılmamıstır. İeri girer, tabloyu bir s짼re yakından izledikten sonra resmi
yapan
sanatıyı bulur ve;
"Abimin doğum gn缼 iin bu resmi satın almak istiyorum, tm param da bu kadar" der.
Ressam bir s缼re dsnd켼kten sonra resmi paketler ve ocuğa satar. ocuk paketini alır ve tesekk燼r
ederek ıkar.
Mağazada adamın arkadasları da vardır ve saskın saskın sorarlar: "Sen ne yaptın, o resmin değeri
milyonlar ederdi. Neden bu kadar ds缼k bir rakama sattın?"
Ressam cevap verir: "Evet, ben bu resme milyonlarını verecek bir sr insan bulabilirdim, ancak t켼m
servetini bu resme verecek ka kisi bulabilirdim?..."
Sz綼n zּ: Gnm켼zde insanlar her seyin fiyatını biliyor, fakat hibir seyin değerini
bilmiyorlar. Oscar WILDE

Üst Alt