Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fırtına Kişilik Testi- Kokoloji

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Fırtına çıktı. Aniden bastıran sağanakta yürüyorsunuz. Son sürat koşsanız bile gideceğiniz yere beş dakika uzaklıktasınız. Aşağıdakilerden hangisini yaparsınız?

A)Büyük bir ağaç bulup yağmur dinene kadar altında beklerim.
B)Yağmurun ne kadar süreceğini bilemiyorum, bu yüzden gideceğim yere kadar koşarım.
C)Şemsiyesini paylaşabileceğim biri ya da şemsiye alabileceğim bir dükkan olup olmadığına bakarım.
D)Çantamda daima katlanabilir bir şemsiye taşırım, onu kullanırım.

Yanıt:

Fırtına hayattaki beklenmedik, kontrol edilemeyen güçleri temsil eder. Yanıtlarınız, sevdiğiniz bir arkadaşınızla tartıştığınızda nasıl davranacağınızı simgeler.

A)Siz aranızdaki sorunları halletmeden önce karşı tarafın öfkesinin dinmesini bekleyenlerdensiniz. Onların istedikleri kadar bağırıp çağırıp içlerini boşaltmalarını izlersiniz, sonra da kendi bakış açınızı soğukkanlılıkla sunarsınız. Bazıları bunu akıllıca bulurken, bazıları sinsice bulabilir.
B)İçinizdekilerin hepsini döktüğünüz sürece kavganın sonunun ne olacağı umrunuzda değil. Sizce siz haklısınız ve tartışılacak bir şey yok. Sizin taktikleriniz arasında alma-verme yok. Eğer karşınızdaki öfkelenirse, siz daha çok öfkeleniyorsunuz. Eğer karşınızdaki bağırırsa, siz haykırıyorsunuz. Bu sizi tartışmak için çok uygun bir insan yapmasa da en azında nerede durduğunuzu anlamak çok kolay.
C)Karşıtlıklar ve tartışmalar size göre değil, bu nedenle kavga çıktığında bile siz daima karşı tarafı sakinleştirmeye çalışıyorsunuz. Ama ne yazık ki bu davranış bazen işleri daha da kötüleştirir. Zaman zaman durup fırtınayı göğüslemelisiniz.
D)Her suçlamaya verecek bir cevabınız, her yanlışınıza bir özrünüz olduğunu düşünüyorsunuz. Size göre bir tartışma, atışma yeteneğinizi bilediğiniz bir gösteri, ama bu tavrınız başkalarına kaypak, sahte ve bunaltıcı geliyor. Ama büyük olasılıkla bunun için de bir açıklamanız vardır.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ben B dedim. Bu demektir ki biraz kot kafalıyım :sigara

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
B)İçinizdekilerin hepsini döktüğünüz sürece kavganın sonunun ne olacağı umrunuzda değil. Sizce siz haklısınız ve tartışılacak bir şey yok. Sizin taktikleriniz arasında alma-verme yok. Eğer karşınızdaki öfkelenirse, siz daha çok öfkeleniyorsunuz. Eğer karşınızdaki bağırırsa, siz haykırıyorsunuz. Bu sizi tartışmak için çok uygun bir insan yapmasa da en azında nerede durduğunuzu anlamak çok kolay.

Nasıl gelirse karşıdaki öyle giderim.
Umrumda olmaz ;)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153

Nasıl gelirse karşıdaki öyle giderim.
Umrumda olmaz ;)
Valla ben olayın bilinç altı yönünü düşünmedim. Yağmur yağarken de koşmam. :sigara yürürüm. Hatta ayaklarım ıslanacak diye dert etmem. Zaten öyle veya böyle ıslanacak :sigara su birikintisi var diye yolumu değiştirmem :sigara su birikintisine basarım hem eğlenceli de oluyor :sigara

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6

Valla ben olayın bilinç altı yönünü düşünmedim. Yağmur yağarken de koşmam. :sigara yürürüm. Hatta ayaklarım ıslanacak diye dert etmem. Zaten öyle veya böyle ıslanacak :sigara su birikintisi var diye yolumu değiştirmem :sigara su birikintisine basarım hem eğlenceli de oluyor :sigara

Bende koşmam.
Zaten iki türlü de ıslanmışım yuruye yuruye battı balık yan gidermiş :D
pskolojik olarakta söylediğim gbi nasıl davranılırsa öyleyimdir.
B,yerlerde bir konu vardır :D
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Ben kendi halımde biriyim bulaşan olursa saldırırm sadece :D

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
A)Siz aranızdaki sorunları halletmeden önce karşı tarafın öfkesinin dinmesini bekleyenlerdensiniz. Onların istedikleri kadar bağırıp çağırıp içlerini boşaltmalarını izlersiniz, sonra da kendi bakış açınızı soğukkanlılıkla sunarsınız. Bazıları bunu akıllıca bulurken, bazıları sinsice bulabilir.

aklın yolu bir ne kosucam ya :D ağaç olmasada yururum gene koşmam nasılsa ıslanıcam :Dzevkine varam bari sonucla alakasız kesin:D

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6

aklın yolu bir ne kosucam ya :D ağaç olmasada yururum gene koşmam nasılsa ıslanıcam :Dzevkine varam bari sonucla alakasız kesin:D

Sinsiiiiiiiiiii :D

Ama güzel keske bende oyle olsam.
Ben direk bana biri ne diyorsa daha fazlasını söylerim :D

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5

Sinsiiiiiiiiiii :D

Ama güzel keske bende oyle olsam.
Ben direk bana biri ne diyorsa daha fazlasını söylerim :D

sinsi ne alaka be ben ağırkanlıyım arkadas :D yağmurdan kaçanlara ahmak diyen adamım ben bırakın ıslanın evdekurulanırsınız bi dus bedava olur akıllı olun ya az ekonomik dusunun:f38:

Loony

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
sinsi ne alaka be ben ağırkanlıyım arkadas :D yağmurdan kaçanlara ahmak diyen adamım ben bırakın ıslanın evdekurulanırsınız bi dus bedava olur akıllı olun ya az ekonomik dusunun:f38:

Sinsice bulabilir bazıları yazmısya sinsiiii dedim yani sana ithafen değil :D

Aynen bnde öyle düşünüyorum ama bu yazı davranışla ilgili yağmurla değil :D
Biz direk duz mantık kuruyorz doğal olarak :D

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22

resmen ben ya:D

Üst Alt