OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
500 gr. dondurulmuş elma dilimi patates
5 gr. kuru erik
5 gr. paprika
5 gr. kuru nane
4-5 dal taze kekik
40 ml. zeytinyağı
Tuz Karabiber
Patatesleri derin bir karıştırma kabına alın. Tüm baharatları ve yağı ekleyin harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine taze kekikleri ekleyin ve 200 derecede 10 dakika pişirin. Yanında ketçap ve mayonezle servis edebilirsiniz.
500 gr. dondurulmuş elma dilimi patates
5 gr. kuru erik
5 gr. paprika
5 gr. kuru nane
4-5 dal taze kekik
40 ml. zeytinyağı
Tuz Karabiber
Patatesleri derin bir karıştırma kabına alın. Tüm baharatları ve yağı ekleyin harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine taze kekikleri ekleyin ve 200 derecede 10 dakika pişirin. Yanında ketçap ve mayonezle servis edebilirsiniz.