-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bir gün böyle birşey hakkında birşeyler yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama birkaç tanesine rastlayıp çok beğenince bir araştırma yapıp bulabildiğim bütün ilginç olanları karşınıza çıkarma kararı aldım. Bu benim hayatım boyunca hiç kullanmadığım bir araç- gereç. Fakat bildiğimiz üzere her insanın temizlik alışkanlığı, kullandığı ürünler vs. değişik oluyor. Kullananlara yeni fikir, benim gibi kullanmayanlarada aa negüzelmiş deme imkanı doğuyor.
Bunlar gibi şirin temizlik ürünlerinin temizlik yapmayı daha bir çekilir kıldığını düşünüyorum. Sanırım odanızın çok güzel olması ve ordan çıkmak istememeniz gibi birşey oluyor.
Bu gibi ürünlerin tek kötülüğü günlük gezme hayatınızda çok rahat rastlayamayacağınız şeyler olmaları. Ya özel olarak aramanız ya da internetten bulmanız gerekiyor.
Bunlar gibi şirin temizlik ürünlerinin temizlik yapmayı daha bir çekilir kıldığını düşünüyorum. Sanırım odanızın çok güzel olması ve ordan çıkmak istememeniz gibi birşey oluyor.
Bu gibi ürünlerin tek kötülüğü günlük gezme hayatınızda çok rahat rastlayamayacağınız şeyler olmaları. Ya özel olarak aramanız ya da internetten bulmanız gerekiyor.