Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

fiat 500X

Emre3500

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ya arkadaşlar söyle bi birikim yapmışken ayağımı yoldan keseek güzel bir araba almaya niyetlendim. izmirde enriko alibertiden fiat modellerine bakıyordum. Yahu fiat 500x ne arabadır böyle ya. şahane. aranızda tanıyanlarınız var mı fiatın bu modelini.

Melikee35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ya arkadaşlar söyle bi birikim yapmışken ayağımı yoldan keseek güzel bir araba almaya niyetlendim. izmirde enriko alibertiden fiat modellerine bakıyordum. Yahu fiat 500x ne arabadır böyle ya. şahane. aranızda tanıyanlarınız var mı fiatın bu modelini.

Erkan Bey, enriko alibertiye gidip, istediğiniz fiatın test sürüşünü yapabiliyormuşsunuz. Haber vereyim de gidin değerlendirin eğer aklınıza yatan bir model varsa :)

ozcelikahmt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Abi şahane araba. Madem birikimin var ve bir araca yatırım yapmak istiyorsun iyiymiş valla. enrikoyu bende duydum. izmirde yaşayorum bende. test sürüşü varmış enriko alibertide. istediğin fiyatı test edebiliyormuşsun. bakmadın mı sen

ozcelikahmt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Abi ne kadarmış enriko aliberti de fiat 500x in fiyatı. Kampanya falan bir bilgin de varmı paylaşsana ? Belki gidip konuşmuşsundur daha detaylı bir bilgiye sahipsindir.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Bence gereksiz pahalı bir araç o paraya daha iyi birşey alabilirim bencee tabii

Melikee35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bence gereksiz pahalı bir araç o paraya daha iyi birşey alabilirim bencee tabii

Fiat Yeni Doblò, Linea ve Fiorino’larda mayıs ayına özel 24.000 TLymiş. 2 yıla 0 faiz. belki bunlardan birini alabilirsiniz :) Enriko alibertide bu fırsatlar bir de yazayım. İzmirde başka bir yerden araba almıyoruz, bakmıyoruz demek ki :)) Güzel yorumlar okudum. güven önemli, fırsatlar önemli demek :claps::claps:

Emre3500

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Erkan Bey, enriko alibertiye gidip, istediğiniz fiatın test sürüşünü yapabiliyormuşsunuz. Haber vereyim de gidin değerlendirin eğer aklınıza yatan bir model varsa :)
Bir kadının arabalara bu kadar ilgili olması, kampanyaları takip etmesi ilgi çekici sahiden. teşekkürler bizi enriko aliberti fırsatlarından haberdar ettiğiniz için :)

halilseyhan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
nerdeymiş bu enriko aliberti, bayraklıda şu otobüs durağının orda ki fiat baisi mi? adı değişik geldiğinden okuyamamıştım :D:D:D: ama ilgi çekiyor farklı adı ile :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
hala gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum açıkçası

2015 Fiyatları
Pop 1.6 E-Torq 110HP 60.900 tl
Popstar 1.4 Multiair 140HP 66.900 tl
Popstar 1.6 MultiJet 120HP 72.900 tl
Popstar 1.4 Multiair 140HP TCT 73.900 tl
Cross Plus 1.6 MultiJet 120HP 79.400 tl
Cross Plus 1.4 Multiair 140HP TCT 80.400 tl
Cross Plus 1.4 Multiair 170HP AT9 4X4 90.400 tl

halilseyhan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
FİAT 500X iyi bir araba ya, adını okuyamıyordum dedim ama enriko alibertideydik bir arkadaşla. ticari arabalarda baya fırsatları var yanlız.

Emre3500

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
FİAT 500X iyi bir araba ya, adını okuyamıyordum dedim ama enriko alibertideydik bir arkadaşla. ticari arabalarda baya fırsatları var yanlız.

Yahu fiat 500x ne arabadır böyle ya. şahane. bende bilirim enriko alibertiyi. bayraklıda adliyenin karşısındaki bayisini ziyatte 500xi keşfettik. gerci reklamları da döndü baya. ilgi çekti. ay ay kampanyalar var evet
sıfır faiz ödemede kolaylıklar olan.

Deniz35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
nerdeymiş bu enriko aliberti, bayraklıda şu otobüs durağının orda ki fiat baisi mi? adı değişik geldiğinden okuyamamıştım :D:D:D: ama ilgi çekiyor farklı adı ile :)
bayraklı daki yeri orası evet. bir de fiat 500 ailesine yeni yeni kampanyaları var. arkadaşların yorumlarını okuyunca baktım sitesinden enriko aliberti nin. sizlerde fiyatları ya da kampanyaları hakkında sitesine de bakıp bilgi alabilirsiniz arkadaşlar

Üst Alt