Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Fİ" Dizisi 17 Milyon Kez İzlendi, En Çok Arananlar Listesine Girdi

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
İnternet üzerinden yayınlanan cesur sahnelerin dizisi "Fİ", 3 haftada 17 milyon izlenme sayısına ulaştı. Dizinin 4'üncü bölümü ise Google'da en çok arananlar listesine girdi.

Yapımcılığını Ay yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Mert baykal'ın yaptığı, kadrosundaki ozan güven, serenay sarıkaya, Mehmey Günsür, berrak tüzüataçve Büşra develi gibi usta oyuncularla göz kamaştıran "Fİ" dizisi, kendini kanıtlamayı başardı.
EN ÇOK ARANANLAR LİSTESİNE GİRDİ, 17 MİLYON KEZ İZLENDİ
31 Mart'ta internet üzerinde yayın yapan Puhu TV'de izleyiciyle buluşan ve cinsel ilişki sahneleriyle gündeme gelen "Fİ"nin, aynı gün yüklenen ilk üç bölümü, 3 haftada 17 milyon izlenme sayısına ulaştı.
Dizi ayrıca google'da en çok arananlar listesine girdi.

Sakin

Sürekli rassal değişken..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
Normal kitapta epey şey vardı yani yinede dizi sansürlü kalmıştır onun yanında :s1:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Daha izleme fırsatım olmadı.

civata27

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
cinsel içerikli sahne olmazsa 17 milyon değil 17 bin izlenmezdi. neyse gerek yok frağmanı bile aile dizisi olmadığını gösteriyor. ben modemden puhu tv ye sansür attım bile. :D

vatanım sensin.
içerde
kalbimdeki deniz şimdilik yeterli bence ...

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Seri olarak kitabını okumuştum.
Diziyi henüz izlemedim izlermiyim bilmiyorum :u23:

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Merak ettiğim bir dizi ama içerde sayesinde başlamadım. :) İçerdeyi izleyip duruyorum habire.. :)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Erotizm de bir sanattır hor görmemek lazım :sigara

Üst Alt