Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fenerbahçe - Yanal görüşmesinde kırmızı çizgi: Comolli!

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Yönetim, Damien Comolli ile çalışmaya sıcak bakmayan tecrübeli hocadan bu konuda ısrarcı davranmamasını istedi, Fransız direktör için "Olmazsa olmaz" resti çekildi. Buna karşılık Yanal'a uzun vadeli sözleşme önerileceği, iki tarafın karşılıklı taleplerinde fedakârlığa hazır olduğu bildirildi.

5c09fa3fae298b344962fcc1

Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe'de Ersun Yanal döneminin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Başkanvekili Semih Özsoy ile Yanal'ın önceki gün yaptığı görüşmenin detaylarına ulaşıldı. Bu detaylardan biri de Sportif Direktör Damien Comolli ile ilgiliydi.

Yanal, Fransız direktöre ve onunla çalışmaya çok sıcak bakmıyor. Yönetim ise Comolli için "olmazsa olmaz" diyor.

Fransız sportif direktör, yönetimin kırmızı çizgisi konumunda. Kesin olarak kendisiyle yola devam etme kararı alındı. Yanal'dan da bu konuda ısrarcı olmaması istendi.

Dolayısıyla nihai anlaşmanın sağlanması durumunda Yanal ve Comolli ikilisi birlikte çalışacak.

İki tarafın da karşılıklı olarak taleplerinde bir takım fedakarlıklar yapacağı belirtiliyor. Yönetimin, Yanal'ın isteği üzerine uzun süreli bir sözleşme önereceği, Ersun Yanal'ın da Comolli konusunda ısrarcı olmayacağı öğrenildi.

Koç bekleniyor
Bu nedenle tüm detayların aşılmasıyla beraber en geç Akhisarspor ile pazar günü oynanacak olan maçın ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Yurtdışında bulunan Başkan Ali Koç'un dönmesiyle birlikte sürecin hızlanacağı ifade edildi. Koç'un, Başkanvekili Özsoy'dan alacağı rapora göre durum değerlendirmesi yapacağı bildirildi.

Okan

Bana öyle bak, anlasınlar...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Comolli bu takımı içten çökertmek için gönderilmiş bir ajan olabilir.Adamın getirdiği hiç bir futbolcu faydalı çıkmadı ve Hala Comolli bu takımın nasıl olmazsa olmazı oluyor anlayamıyorum..

Üst Alt