Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fenerbahçe taraftarından flaş protesto! "Ali Koç istifa!"

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu yenilginin ardından Fenerbahçe taraftarının sabrı taştı. Ali Koç'u da istifaya çağıran taraftarlar sosyal medyada şu yorumları yaptı...

6_fenerbahce-taraftarindan-flas-protesto-ali-koc-istifa_154437865915.jpg

Ali Koç'un Beşiktaş tarafından yıllarca Fenerbahçe'yi bitirmek için yetiştirdiği bir ajan olduğunu düşünmeye başladım..

Fenerbahçe, sen hiç maç yapmasan mı bu sene ya? Bak yemin ederim yine severiz.. hatta daha çok severiz. Hem yormayız kaliteli futbolcularımızı..

Daha nasıl bir facia bekleniyor Fenerbahçe adına değişim olması için?.

Ali Koç'a her şeye rağmen güveniyorum, sevgim ve saygım sonsuz fakat yapılan yanlışları da eleştirmek zorundayız, rantçı değiliz Fenerbahçeliyiz..

Çubuklu giyseydiniz de bari rakip Fenerbahçe ile oynuyor sansaydı reziller..

Bu Fenerbahçe kötü desen kötü değil rezil desen rezil değil aciz desen aciz değil bu rezilliği tarif edebilecek kelime dahs literatüre girmedi..

Sabah kadar maç yapsak Akhisar'ı yenemeyiz.

Bizim kadro dışı kalan topçulara ihtiyacımız var..

Fenerbahçe'yi bu durumlara düşürenlerin Allah belasını versin..

Bari çubuklu forma giyin de sizi Fenerbahçe zannetsinler....

Ersun Yanal da gelse değişen hiçbir şey olmaz. Yönetimin külliyen gitmesi lazım.

Ali Koç sevginiz, Fenerbahçe sevginizin önüne geçmesin, gereken tepkiyi gösterin.

Comolli'yi İstanbul'a getirme.

İki tane daha yemeden düşerseniz yazıklar olsun..

Halen Ersun Yanal diyorlar. Şu saatten sonra on tane Pep Guardiola gelse Fenerbahçe'yi şu durumdan kurtaramaz..

Fenerbahçe beni kanser ettin Fenerbahçe!.

Koskoca Fenerbahçe iki tane pas yapamıyor.

Fenerbahçe'nin acilen Ali Koç'tan kurtulması lazım!.

Fenerbahçe ne olur düzel artık,çok üzülüyorum bu haline.

Ali Koç koca kulübü batırdın!.

İstifa et başkan utandırdın takımdan!.

Tahmini 3 sene öncesine denk geliyor. Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe'den cok twitteri takip edişim. Burası dah heyecanlı..

Halısaha maçı mı oynuyorsunuz? Bu ne rezil bir diziliş ne rezil paslaşmalar ne rezil baskı!.

Başkanından malzemecisine gidin bu takımdan..

O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
Tutun kollarımdan düşerim şimdi.

Fenerbahce'ye gol atan Bokila, sezon başlarken Akhisarspor'un 3. forveti konumundaydı..

Bokila'nın piyasa değeri ise dikkat cekici, neredeyse Fenerbahçe'nin deplasman masrafı kadar..

İlk golü yiyince Twitter açıp dertlenmek Vol: 99.

Bence bu Fenerbahçe düşmeli ligden, bu futbolla düşmezse futbola ihanet olur!

Kime ne ettim senle sınanıyorum Fenerbahçe?

Milyonların taraftarı olduğu büyük takımımıza baktıkça gözlerim kanıyor!!!

Fenerbahçeliyim ama eğleniyorum.

Fenerbahçe ölmüş bu ne ya.

Başkan başkan pohpohlamayı kesin ya kendine gelsin ya da Koeman'ı Koç'u Comolli'si gitsin! Burası Fenerbahçe herkes kendine gelsin!.

Haydi kümeye.

Artık Fenerbahçe gol yedikten sonra bile üzülmüyoruz ona bile alıştık bu düşünceyi nasıl kıracağız acaba?

Fenerbahçe söylediği gibi güneşli günleri çok yakın zamanda görecek, çünkü PTT 1. lig maçları öğlen saatlerinde oynanıyor.

Tam küme düşmelil takımız. Böyle oyun anlayışı olmaz

Niye en kötü zamanlara ben denk geldim, neden yani neden?Çıkarın şu şanlı armayı şunların üzerinden. Koeman ise gideceğini biliyor umurunda değil!

Ne diyeyim ne söyleyeyim bilmiyorum, Fenerbahçe'mi böyle çaresiz gördükçe içim acıyor

Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon he!

En az 1 Stoper, 1 orta saha, 1 kanat, 1 forvet lazım şu takıma. Yani en az 4 transfer

Bu akşamki maçtanda anlaşılacagı gibi "Mehmet Ekici" formunu bulursa Fenerbahçe de orta sahada sorun çözülür...

Sen benim sevdiğim zevkle izlediğim Fenerbahçe olamazsın bana gerçek Fenerbahçe'yi getirin

Böyle ölmüyoruz ama füze falan atın..

Bu aptal yönetim başımızda olduğu sürece Fenerbahçe'miz yok olmaya doğru gider!

Fenerbahçe beni kemoterapi görmeye zorluyor.

Beyler acı ama gerçek. Eriyoruz. Fenerbahçe bu değil vallahi değil hazmedemiyorum

Fenerbahçe hakkında çok ağır konuşacağım vallahi zor tutuyorum kendimi.

Aklım almiyor içim kabul etmiyor kalbim daraliyor

Slimani fenerbahce tarihindeki en kötü transfer listesindeki yerini aldi.

Artık Fenerbahçe futbol takımı için zerre kaygılanmıyorum....

Fenerbahçe tarihinin en çapsız ve vizyonsuz başkanı!.

Üst Alt