Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fenerbahçe 1-0 Braga

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

:1907

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında konuk ettiği Portekiz'in Braga takımını 1-0 mağlup ederek, çeyrek finale kalma yolunda dev bir adım attı. Sarı lacivertlileri galibiyete taşıyan golü 82. dakikada Mehmet Topal attı.

Stat: Ülker
Hakemler: Clement Turpin, Frederic Cano, Nicolas Danos (Fransa)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, De Souza, Volkan Şen (Dk. 65 Nani), Ozan Tufan (Dk. 72 Meireles), Alper Potuk (Dk. 79 Fernandao), Van Persie
Braga: Matheus, Baiano, Ferreira (Dk. 15 Boly), Andre Pinto, Goiano, Luiz Carlos, Vukcevic, Josue, Rafa Silva (Dk. 85 Santos), Eduardo (Dk. 72 Stoiljkovic), Ahmed Hassan
Gol: Dk. 82 Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 39 Vukcevic, Dk. 58 Luiz Carlos (Braga), Dk. 57 Van Persie, Dk. 71 Ozan Tufan, Dk. 77 Mehmet Topal (Fenerbahçe)MEHMET TOPAL'DAN YİNE KRİTİK GOL
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, Lokomotiv Moskova maçından sonra Braga karşısında da kritik bir gole imza attı. Son 32 turunda Lokomotiv Moskova karşısında deplasmanda alınan 1-1'lik beraberlikte takımının tek golünü kaydeden Mehmet, Braga karşısında da attığı golle takımına çeyrek final için önemli bir avantaj getirdi. Sarı-lacivertlilerin Avrupa'da kaydettiği son 4 golünü ise ön liberoları attı. Bu turdan önce Lokomotiv Moskova filelerine Josef de Souza 2, Mehmet Topal ise 1 gol göndermişti.

VOLKAN KALESİNİ YİNE KAPATTI
Fenerbahçe'de Fabiano Ribeiro'nun yerine forma giyen Volkan Demirel, bu sezonki 6. Avrupa kupası maçında 5. kez gol yemedi. Volkan, bu sezon sadece Shakhtar Donetsk'e deplasmanda 3-0 kaybedilen maçta kalesini gole kapatamamıştı. Tecrübeli file bekçisi, Ukrayna ekibiyle oynanan ilk maçın yanı sıra iki kez Atromitos, birer kez de Ajax ve Braga müsabakalarında kalesinde gol görmedi. Öte yandan Fenerbahçe, oynadığı son 8 Avrupa maçında kalesinde sadece 2 gol gördü. Sarı-lacivertliler bu sezon Kadıköy'de oynadığı 6 Avrupa maçının 4'ünde kalesinde gole izin vermedi.

amormagiagifs72.gif
F£N£RßAHÇ£M
amormagiagifs72.gif

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
mehmete vur vur dedim vurdu gol oldu :dyg:

hakem kötüydü galiba tam izleyemedim maçı ama fener daha kötüydü .s.s küçümsemişiz belli .s.s

Allah razı olsun iyi ki demişsin bende diyorum bu neden bu kadar güzel gol attı :)

Azmettirdiğin için tşkler

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Allah razı olsun iyi ki demişsin bende diyorum bu neden bu kadar güzel gol attı :)

Azmettirdiğin için tşkler

öle deme nan staddaydım da azıcık :honk: müthiş bi atmosfer vardı yandaki çocuk pas ver deyip durdu ben de vur dedim beni duydu vurdu gol oldu :honk: golden sonraki tezahürat in sivastaki maçın son 10dksında yapılan şampiyon tezahüratı out :honk:

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
öle deme nan staddaydım da azıcık :honk: müthiş bi atmosfer vardı yandaki çocuk pas ver deyip durdu ben de vur dedim beni duydu vurdu gol oldu :honk: golden sonraki tezahürat in sivastaki maçın son 10dksında yapılan şampiyon tezahüratı out :honk:

Bende tşk ettim di zaten ((:)

Üst Alt