Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Fatih Erkoç'un son hali üzdü

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Instagram'da Erkoç'un bir fotoğrafını paylaşan Akay, o karenin altına sanatçının sağlığının iyi olduğunu yazdı:
49b22c4abead82300bd2bb7204bfe6f9.jpg

'Fatih Erkoç, lenfoma kanseri ile savaşmaya devam ediyor. Birlikte kemoterapi aldığı hastalar, Erkoç'un maske takarak herkese örnek olduğunu söylüyor. Değerli sanatçımız çok güçlü ve sağlık durumu çok iyi.'
33e754bbc98b79691639ba0e3a3d88d9.jpg

Dördündü kez kemoterapi gören Erkoç, kansere yakalandığını geçtiğimiz Eylül ayında verdiği konser programında açıklamış, buna inat olarak sahneden uzak kalmayacağını açıklamıştı.
af9cd82882d9b10cec0b637a38698802.jpg

'Kanseri Nasıl Yendim' adında bir de kitap çıkaracağını söyleyen Erkoç, 'Başkaları durumu anlasın, moral bozmasın diye kitap yazıyorum. Kitap, ocak gibi yayınlanacak. Kitapla birlikte bir CD vereceğiz. Bir de hastalık dönemindeki duygularımı kaleme aldığım bir şarkı yazıyorum' demişti.

mynet

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin.

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Amin.....

Üst Alt