Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Faruk Çelik'ten asgari ücret açıklaması

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik asgari ücretin 1.300 TL olacağını açıkladı

Asgari ücretin 1300 TL olacağını açıklayan Çelik, "Olmama ihtimali sıfır. Aralık ayında 15 kişiden oluşan komisyon hesaplamaları yapacak. Ay sonunda 'Anlaştık' ya da 'Anlaşamadık' diyecekler. Biz devreye gireceğiz. Büyük ihtimalle bizim önerimiz kabul edilecek" dedi.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Haberi okurken bile inanasım gelmedi. Kaynak yok, isveren batar çıkar diye bahanelere sıralacak gibi ama insallah yanılırız. Tabi asgari ucrete artış yapılıp ardindan herseye zam gelmezse iyi

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Asgari ücreti 1300 lira umarım yaparlar ama sonrasında gelecek zamları merak ediyorum açıkçası ben 45% lerden bahsediliyor. Bu gün suyun m3'ne 2,70 TL ödüyoruz oda kartlı (peşin alırsan) ekstra para almıyorlar. Kartsız kullanımlarda belirli m3 çıktığında ise sadece su için 2,85TL'ye kadar çıkıyor bu durum. 1300 TL olduktan sonra asgari ücret kesin 3,5TL olur m3 peşin alınırsa şayet bu sadece basit bir örnek diğerlerini siz hesap edin ben hiç girmeyeyim :D

SecurityMan

Haftanın 2 günü 24 saat burdayım! Konuların kıymet
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    63
sadece kandırıldınız başka bişey demiyorum

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Yapsalar dahi bir çok kalemde kesinti yaparak geri alırlar ..

Üst Alt