-
-
-
- MFC Puanı
- 24
Sana bir şeyler söylüyorum, beni az ciddiye al. Koluna saat yap beni 1 saat ileri al. Bir şeyler içeriz belki, cappuccino, latte filan. Benim hukukla savaşım senin 10 da evde olmak zorunda kalmanla başladı.
Baban ne pis adammış, sen ne güzelsin, kalemle çizilmiş gibi kaşların filan.
Sordum 3 vesayitle geliniyormuş sizin oraya, iki otobüs, bir dolmuş adamın biri orta kapıdan bindi, akbili göndermeyince şoförle tartışmalar filan, ne olaylı şeymiş seni sevmek, saçlarını toplarmışsın, ülkeye barış gelirmiş filan..
Annem bunu duyarsa çok şaşırır ne farklı gözlerin var kahverengi filan.
Kimsede aynından yok.
Söylüyorum ama anlamıyorsun, kimseye benzemiyorsun çünkü senin ağzın büyük kelimelerin, elmacık kelimelerin çok anasının gözü filan..
Dün gece bir şeyler ezberledim, sen uyurken söyleyecektim bir kaç yıl sonra filan.
Neyse ki çok enteresan şey gülüşün.
ağlayınca da çok güzelsin,
yağmurlar filan.
Ben kalkıp ocağı çaya koyayım, aşık diyecekler yoksa..
Ulan rezil oluruz filan.
öpesim gelir.
Her yerini yüzünün..
filan..
Baban ne pis adammış, sen ne güzelsin, kalemle çizilmiş gibi kaşların filan.
Sordum 3 vesayitle geliniyormuş sizin oraya, iki otobüs, bir dolmuş adamın biri orta kapıdan bindi, akbili göndermeyince şoförle tartışmalar filan, ne olaylı şeymiş seni sevmek, saçlarını toplarmışsın, ülkeye barış gelirmiş filan..
Annem bunu duyarsa çok şaşırır ne farklı gözlerin var kahverengi filan.
Kimsede aynından yok.
Söylüyorum ama anlamıyorsun, kimseye benzemiyorsun çünkü senin ağzın büyük kelimelerin, elmacık kelimelerin çok anasının gözü filan..
Dün gece bir şeyler ezberledim, sen uyurken söyleyecektim bir kaç yıl sonra filan.
Neyse ki çok enteresan şey gülüşün.
ağlayınca da çok güzelsin,
yağmurlar filan.
Ben kalkıp ocağı çaya koyayım, aşık diyecekler yoksa..
Ulan rezil oluruz filan.
öpesim gelir.
Her yerini yüzünün..
filan..