Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Facebook bekar üyelerine sevgili bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Facebook bekar üyelerine sevgili bulacak
uEDURR.jpg

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından olan Facebook'ta yeni bir uygulama başlıyor. Dünya basınında yankı uyandıran haberlere göre Facebook artık bekar kullanıcılarına “çöpçatanlık” hizmeti verecek.

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından ve haberlere konu olan açıklamalar şaşırttı. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, sosyal medya platformunun bundan böyle “çöpçatanlık” hizmeti vereceğini açıkladı.

VOA’da yer alan habere göre Zuckerberg, Facebook'un yeni arkadaşlıklar kurma konusunda uzman olduğunu ve platformun bu nedenle çöpçatanlık işi için en uygun mecra olduğunu belirtti.

FACEBOOK’TA 200 MİLYON BEKAR VAR

Zuckerberg, “Facebook'ta kendini bekar olarak tanımlayan 200 milyondan fazla kullanıcı var” dedi. Facebook üzerinden verilecek hizmet, kişisel bilgilerin korunmasına özen gösterecek.

Uzmanlara göre bu hizmet, kullanıcıların Facebook'ta daha fazla vakit geçirmelerini sağlayabilir. Amerika'da çöpçatanlık hizmeti sunan Match, E-Harmony, OkCupid gibi web sitelerinin yanı sıra Tinder ve Bumble gibi telefon uygulamaları da oldukça yaygın. Zuckerberg hizmetin amacının insanlar arasında “uzun soluklu ilişkiler” oluşturmak olduğunu söyledi. Çöpçatanlık hizmetinin ne zaman başlatılacağı henüz açıklanmadı.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Facebook'un yapmadığı bi bu iş kalmıştı :D:D:D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
:s58: bi o kalmıştı

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Aa yenilikmişmi bu. İnsan dürttürüyordu düne kadar hahaha

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Kuruluş amacına uygun bi işleve atılmış olacak yani :D kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum hakkaten amele kaynıyor yaaa :D
Bizlerde evlendik koca bulduk facebook a kaldıysa milletin işi ohho :) :₺​

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
.... facebook. . .

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
https://www.megaforum.com/duyurular/530690-forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz.html

burayı güzelce okursak kimse kimseyi üzmeden keyifli zamanlar geçirebiliriz. Bu arada ben size nasıl hitap ediyorsam sizdende aynısını beklerim.

Kardes sana EYVALAH demişsem O bulunduğun uyarıya tamam demişimdir. Benim burada kimseyi üzme vs gibi bir niyetim olmadığından gönderdiğin linki açma gereği duymuyorum. Sizden de aynısını beklerim falan demişsin fakat benim sana kötü bir ithamım yok. Önce sen önyargılarının galibi ol ondan sonra bana uyarıda bulun.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Kardes sana EYVALAH demişsem O bulunduğun uyarıya tamam demişimdir. Benim burada kimseyi üzme vs gibi bir niyetim olmadığından gönderdiğin linki açma gereği duymuyorum. Sizden de aynısını beklerim falan demişsin fakat benim sana kötü bir ithamım yok. Önce sen önyargılarının galibi ol ondan sonra bana uyarıda bulun.

Önce sen karşındakine nasıl hitap edileceğini öğren ondan sonra mesajlara yazmalısın. Burada yaşım ve konumum gereği gereken herkese uyarıda bulunabilirim.

Ben senin kardeşin olacak yaşı çoktan geçtim ki benim sana buna benzer bir hitabımda olmadı. Kastettiğimi anlamadan hemen savunmaya geçiyorsun benim kimseye bir önyargım olmadı olamazda. Beni önce tanı öğren sonra nasıl hitap edeceğini anlarsın.

Konuyu fazla uzatmadan Kilitliyorum. Kendinize iyi bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt