Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Facebook arkadasina tecavuz..

Badem

sεи güℓüиcε Ъεи Ъ¡ℓd¡ģ¡m нεя şεч¡ υиυtuчoяυm . .
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Samsun'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı 16 yaşındaki kıza ormanlık alanda tecavüz ettiği iddia edilen 24 yaşındaki genç, polis tarafından gözaltına alındı.

ORMANLIK ALANA GÖTÜRDÜ

Olay, Canik ilçesinin Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Facebook'ta tanıştığı 16 yaşındaki H.S. adlı kızla buluşup götürdüğü ormanlık alanda tecavüz ettiği iddia edilen Ü.B.(24), kızın durumu ailesine bildirip şikayetçi olmaları üzerine Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip kız arkadaşı H.S. ile parkta buluştuğunu ancak ilişkiye girmediğini savunan Ü.B., suçsuz olduğunu söyledi. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Ü.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Vay p................... ay nası sinirleniyorum ßöle $eyleri duyunca bunlarının $eyını kesip eline vermek lazım ya.​

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
zaten içerde onu linç ederler. ölmekten beter olur.

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Abv bu tip insanlarin ya Allah islah etsin :( bi kenc kizin hayatini karartti iste lanet pislik.

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
bütün erkekler aynıdır cümlesini basa basa kullanıp sonra buna rağmen peşinden koşmayıda bilim adamları çözemedi. böle şerefsizlerde var işte. sanalda tanışıpta ki daha ergen bile deil, tanımadığı biriyle ormana gitmek birazda iş aileyede düşüyor. sonuçta doğurmakla bitmior bu iş. Allah bunu yapanı ıslah etsin..

Badem

sεи güℓüиcε Ъεи Ъ¡ℓd¡ģ¡m нεя şεч¡ υиυtuчoяυm . .
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Boylesine insan denir mi oda ayri bir konu tabi..Baskasinin evladinin namusuna goz dikip,hayatini mahfeden,karartan bu caniyi toprak bile nasil kabul edicek bilmiyorum.

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Rabbim Sonumuzu Hayırlı Etsın. Allah'ım Boylelerıne İdam Şart dıyorum ben hepde ıdda edıyorum. Cınsel ıstısmar , Tehdıt , Santaj , bunun gıbı bır suru sey .. genc kızlarımıza yapılan terbıyesızlıkler yanlarına kalmamalıdır.

Uckuruna duskun erkekler, akılsız kızlarımız yuzunden Toplum bu halde.. Yıne kız cocuklarına uzuluyorum ben , Erkekler bazı organları ıle gundeme gelerek kendılerını ADAMLIKDAN yana bu vasfı kullanarak hareket edıyorlarya ben gerılıyorum..

Rabbim Sen eşimizide hayırlı Kıl, Hayırlı ınsanlarla tanıstır konustur bızı .. Yazık ..

Üst Alt