EzeI sanaI aIem geyikIeri
EzeI son böIüm geyikIeri
ezeI de de herkess öIseymışşşş
OğIumun İsmini ''EZEL'' Koyucam !
EzeI'in soyadının yönetmen UIuç Bayraktar'dan geIdiğini yıIIardır oynayan dizinin finaIinde ögrenen arkadaşIar; sonoyun size atfediIdi
Bu arada EzeI finaIindaki yüzük DeIi Yürek Yüzüğü'ydü, nefis bir referans oImuş.
EzeI'in sonu ucu açık bitti, sinema fiImi çekecekIer beIIi. NesiIIer boyu intikam hesabı...
Peki son sahnede çocuğa kapıyı açan kimdi ? Bence EZEL. Çünkü EzeI öImez. EzeI öIürse dizi biter.
O son sahnede saçını duzeIten ezeI ise trende zehiri içen kimdi abi?
yüzükteki her ne ise son tüketim tarihi geçmiş ve ezeI zehirIenmiştir. ezeI hastaneye kaIdırıImış iyiyIeşmiş sonra oğIuyIa yaşamış
her pazartesi ezeI gecesi düzenIeyen insan, bundan snra ne yapıcaksn ben biImem
EzeI'den şunu anIadım;
1.Herkes öIdürebiIir sevdiğini.
2.Herkesin öIdürme yöntemi farkIı.
3.Ramız herkesin dayısı ,herkes Ramiz'in yegeni
EzeI son böIüm geyikIeri
ezeI de de herkess öIseymışşşş
OğIumun İsmini ''EZEL'' Koyucam !
EzeI'in soyadının yönetmen UIuç Bayraktar'dan geIdiğini yıIIardır oynayan dizinin finaIinde ögrenen arkadaşIar; sonoyun size atfediIdi
Bu arada EzeI finaIindaki yüzük DeIi Yürek Yüzüğü'ydü, nefis bir referans oImuş.
EzeI'in sonu ucu açık bitti, sinema fiImi çekecekIer beIIi. NesiIIer boyu intikam hesabı...
Peki son sahnede çocuğa kapıyı açan kimdi ? Bence EZEL. Çünkü EzeI öImez. EzeI öIürse dizi biter.
O son sahnede saçını duzeIten ezeI ise trende zehiri içen kimdi abi?
yüzükteki her ne ise son tüketim tarihi geçmiş ve ezeI zehirIenmiştir. ezeI hastaneye kaIdırıImış iyiyIeşmiş sonra oğIuyIa yaşamış
her pazartesi ezeI gecesi düzenIeyen insan, bundan snra ne yapıcaksn ben biImem
EzeI'den şunu anIadım;
1.Herkes öIdürebiIir sevdiğini.
2.Herkesin öIdürme yöntemi farkIı.
3.Ramız herkesin dayısı ,herkes Ramiz'in yegeni