Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eva Longoria’nın çarpıcı göz makyajı

KalbimdekiDeniz

O zaman bırak kurusun geceler..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    94
Eva dumanlı göz makyajını en iyi kullanan ve nefes kesici bakışlara sahip yıldızlardan biri.

Eva Longoria, 17 Kasım 2014’te Londra’da 5. kez düzenlenen Global Gift Gala yardım organizasyonunun fahri üyesi seçildi. Ünlü yıldız galada klasik siyah elbiseyi tercih ederken, çarpıcı dumanlı göz makyajıyla da bütün bakışları üzerinde topladı.

“Bir bakan bir daha baksın”

Eva dumanlı göz makyajını en iyi kullanan ve nefes kesici bakışlara sahip yıldızlardan biri. Ünlü yıldız makyaj seçimleriyle güzellik trendlerini belirlerken, özellikle kırmızı halıda yakaladığı dramatik etkiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Sıra sende

1. Adım:

Eva gibi ışıldamak için light-reflecting fondöteni T bölgesi ve elmacık kemiklerine uygulayarak düz bir fondöten fırçasıyla dağıt.

2. Adım:

Siyah kohleyelinerla üst ve alt kirpik çizgisinde kontur oluşturduktan sonra temiz bir uygulama fırçasıyla belirginleştir.

3. Adım:

Siyah göz farını üst kirpik çizgisinden gözün bitimine dek uygula.

4. Adım:

Koyu patlıcan moru göz farını yalnızca kirpik çizgisinin üstüne uygula ve uygulama fırçasıyla hemen üst kısmında gri gölge oluştur. Daha sonra hacimlendirici maskarayı 2 kat sürerek ünlü yıldızınki gibi XXL kirpikler elde et.

5. Adım:

Kaş kalemiyle kaşları belirginleştirerek ekstra dikkat çekici bakışlara sahip ol.

6. Adım:

Gülümse! Geniş bir allık fırçasıyla gül rengi tonlarında allık uygulayarak doğal pembemsi yanaklar elde et. Makyajını pembe tonlarında lipgloss ile tamamla. Tebrikler, kırmızı halı için hazırsın!

Üst Alt