-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
1 litre süt
3 çorba kaşığı nişasta
3 adet muz
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
Üzeri İçin
2 adet dilimlenmiş muz
1 paket bisküvi
Yapılışı
1. Bir tencereye soğuk sütü ve şekeri ekleyip kaynatın.
2. Nişastayı çok az sütle akıcı bir kıvama getirip tencereye ekleyin ve karıştırarak pişirin.
3. Piştikten sonra ocaktan alın.
4. Muzları soyun ve püre haline gelene kadar robottan geçirin.
5. Püre haline gelen muzları vanilya ile birlikte sütlü karışıma ekleyin ve mikserle 2 dakika karıştırıp ılınmaya bırakın.
6. Ilınan pudingi bisküvi ve dilimlenmiş muzlarla istediğiniz bir şekilde süsleyerek kuplara doldurun.
7. Buzdolabında 1 saat soğutup servis edin.
Afiyet olsun.