Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Etkileyici Bir Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Etkileyici Bir Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?
tumblr_lcjihrNj1u1qeddi4o1_400_large.jpg

Evlenme teklifinizin etkileyici olmasını istiyorsanız, bu önerilere gözatın!

Erkekler için kalp çarpıntılarının ve heyecan dozunun inanılmaz derecede yüksek olduğu, kadınlar içinse yaşamları boyunca asla unutmak istemeyecekleri, hemcinslerine allandıra ballandıra anlatmak isteyecekleri en özel anlardan biridir "Evlilik Teklifi"! Peki hem erkekler için "Evet" cevabını alabilecekleri, hem de kadınlar için unutulmaz bir an olarak hatırlanabilecek etkileyici bir evlilik teklifi nasıl yapılabilir? Normalde hediye fikirleri veren bir site olmamıza rağmen bu yazımızda sürpriz ve etkileyici evlilik teklifi nasıl ve nerede yapılabilir, evlilik teklifi yapılırken hangi sözler daha etkileyici olur üzerine kafa patlatacağız!

Erkekler, daha önce hiç denenmemiş ilk yapanın kendisinin olduğu orijinal evlilik teklifi yapmanın yollarını arar. Ancak evlilik teklifi ile ilgili aklına hangi orijinal düşünce gelse, parlak fikirlinin birisi bunu daha önce kız arkadaşında yaptığı için, "Tüh yaa bunu da mı yapmışlar!" şeklinde bir psikoloji içerisine girerler.

Yani bir yerlerden araklama, kopyalama, aynı metotları kullanma yoluyla bir evlilik teklifi yapmayı pek düşünmek istemezler. Eğer bu yazıyı okurken siz de aynı psikolojiyle, "En orijinal evlilik teklifi benimki olsun..." düşüncesine sahipseniz ve sitemiz içerisinde daha önce hiç kimsenin aklına gelmemiş parlak fikirler arıyorsanız, üzülerek söylemek gerekirse bu yazımızda sadece hepsi denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış sürpriz evlilik teklifi fikirleri bulacaksınız!

Normalde önemli olan da zaten bu değil mi? Yani "Evet" cevabını alabileceğiniz bir sonuç almak! Ancak gerçek olan şu ki, az önce konumuza giriş yaparken belirttiğimiz gibi, evlenme teklifi, birbirini seven her çiftin hayatında gerçekleşen en özel olaylardan bir tanesi olduğu için, bunun olabildiğince özel bir şekilde ve mümkün olabilecek en özel bir yerde yapılması gerekiyor.

Hayalinizde, gelecekteki müstakbel eşinize nasıl bir evlilik teklifi yapmak istediğinizi bilemiyoruz ama, aşağıda sizin için hazırladığımız sürpriz evlilik teklifleri ilgili fikirlerimizden yararlanabileceğinizi düşünüyoruz.

Elif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    359
Analog fotoğraf makinanızı* alarakdan kendini sokaklara vurup sokaklarda gördüğünüz tabelalardaki harflerden, tek tek "benimle evlenir misin?" cümlesinin her bir harfini fotoğraflaması, ve tek parça halinde banyo ettirip negatifi hiç beklemediğiniz bir anda elinize tutuşturmasıdır.

O negatifi açtığınız anda herşeyi unutursunuz. Aman efendim ben bir zamanlar anarşistmişim, evlilik de neymiş ben anlamam, belediye benim ilişkime ne karışırmış, aileleri mutlu etmek için kendimi yakamam ateşlere atamammış falan uçar gider. Eğer gerçekten sevdiğiniz biriyse artık her şeye evet demeye hazırsınızdır**.

Fazla mı yaratıcı bir teklif, bana göre evet. Uçuk mudur, hayır sanmıyorum, naif, farklı hoş bir fikirdir vesselam.

SecurityMan

Haftanın 2 günü 24 saat burdayım! Konuların kıymet
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    63
AY IŞIĞI KUM VE ATEŞ ....BİRDEN BİRE KUMSALDA İSMİNİN YANDIGINI GÖRMESİ KOCAMAN BİR KALP VE ORTASINDA MASA ....

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bir yaz gecesinde yat turu yaparken denizden midye buldum diye tekneye getirilir ve içinden yüzük çıkar.

AnormalNormlar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
el ilanı bastırılır ve bir arkadaş görevlendirilir.kalabalık bir caddeye gezmeye gidilir. el ilanında kendilerine özel anıların bulunduğu fotoğraflar ve janjanlı sözler yazılır ve benimle evlenir misin yazar. eline ilanı aldığında eminim şok olacaktır. evet dediği anda sağdan soldan diğer arkadaşları gelir alkış kıyamet konfetiler vs.

Üst Alt