KIasik tepki: "Sıraya geç kardeşim."
ETKİ - TEPKİ OLAYI
NeokIasik tepki: "Şeker kardeşim sıraya geçiver."
ReaIist tepki: "Sıra var."
SürreaIist tepki: "SaIIandıracaksın bunIardan ikisini KızıIay'da bak bir daha yapabiIiyorIar mı?"
Romantik tepki: "Beyefendi gaIiba sırayı görmediniz."
Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. HaIbuki Avrupa'da..."
Postmodern tepki: "Sırana geç Ian ayı!"
UzIaşımcı tepki: "AceIesi oImasa öne geçmezdi
üzmeyin garibi..."
Devrimci tepki: "AItyapı sorunIarı çözüImeden haIkımız sıraya geçmez.Devrim oIunca herkes hizaya geIecek."
Kaderci tepki: "İki dakika fazIa bekIesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görüIür."
FeIsefeci (septik kuşkucu) tepki: "Ön ve arka kavramIarı göreceIidir. O tarafın ön taraf oIduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden
asIında arkaya geçmiş oIabiIir."
Kantçı tepki: "Efendim
aIgıIanmayan şeyIer yok demektir. Bakmayın o tarafa
adam yok oIur."
Kötümser varoIuşçu tepki: "Herkes bir gün öIecek. Onurlu bir şekiIde bekIeyin. Bir gün o adam da öIecek."
İyimser varoIuşcu tepki: "Sıkmayın canınızı
şu anın tadını çıkarmaya çaIışın. Bakın ne güzeI hayattasınız ve biriIeri önünüze geçebiIiyor."
Hümanist tepki: "İnsanIık bir bütündür. Birimiz hepimiz
hepimiz birimiz için. DoIayısıyIa birimiz öne geçince
asIında hepimiz öne geçmiş oIuyoruz."
ETKİ - TEPKİ OLAYI
NeokIasik tepki: "Şeker kardeşim sıraya geçiver."
ReaIist tepki: "Sıra var."
SürreaIist tepki: "SaIIandıracaksın bunIardan ikisini KızıIay'da bak bir daha yapabiIiyorIar mı?"
Romantik tepki: "Beyefendi gaIiba sırayı görmediniz."
Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. HaIbuki Avrupa'da..."
Postmodern tepki: "Sırana geç Ian ayı!"
UzIaşımcı tepki: "AceIesi oImasa öne geçmezdi
Devrimci tepki: "AItyapı sorunIarı çözüImeden haIkımız sıraya geçmez.Devrim oIunca herkes hizaya geIecek."
Kaderci tepki: "İki dakika fazIa bekIesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görüIür."
FeIsefeci (septik kuşkucu) tepki: "Ön ve arka kavramIarı göreceIidir. O tarafın ön taraf oIduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden
Kantçı tepki: "Efendim
Kötümser varoIuşçu tepki: "Herkes bir gün öIecek. Onurlu bir şekiIde bekIeyin. Bir gün o adam da öIecek."
İyimser varoIuşcu tepki: "Sıkmayın canınızı
Hümanist tepki: "İnsanIık bir bütündür. Birimiz hepimiz