Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eşofmanlarla Sokak Stili

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Eşofmanlarla Sokak Stili

Eşofman altları artık yalnızca spora veya hafta sonu açık havada gezinirken giyeceğimiz parçalardan değil. Modanın şekillenmesi ile gün geçtikçe hiç beklenmedik parçaların birlikteliklerine şahit oluyoruz. Bunlardan biri de eşofman altları. Birçok ünlü ismin eşofmanları topuklu ayakkabılar ve ceketlerle kullandığını görüyoruz. Yüksek modayı rahat sokak stili ile buluşturan bu trend kısa zamanda oldukça popüler oldu. Sen de eşofman altını gözlükler, ceketler, klasik çantalar ve topuklu ayakkabılarınla kombinleyebilirsin.

Topuklular ile Kombinle!

Eşofman altlarının en trend kombini şüphesiz topuklu ayakkabılar ile olan hali. Bella Hadid ve Rihanna'nın ilham olacağı bu stil ile farklı kombinler elde edebilirsin. Gözlük ve bodysuit ile kombinleyen Bella Hadid çok seksi ve cool görünmüyor mu? Rihanna'nın stili ise hem topuklular hem de beyaz spor ayakkabıların ile harika görünecek.

Sokak Stiline Entegre Et!

Eşofmanları günlük stilinde en rahat kullanabileceğin stilleri yan tarafta görebilirsin. Spor ayakkabılar ve kot ceketinle kombinleyeceğin eşofman altlarını, omuz çantası veya askılı çantalar ile kombinleyerek cool bir stile dönüştürebilirsin. Eşofman altı ile yaptığın kombinlerde saçlarını tepeden toplayabilir ve doğal tonlarda bir ten makyajı ile cool bir görünüm oluşturabilirsin. Stilini tamamlamak için gözlükler ve fularlardan yararlanabilirsin.

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Bu kadınlara çok yakışmış hem rahatım ben takmıyorum ama şıklığımdan da ödün vermiyorum imajı güzel. Yalnız bu kombinleri yapmak için uzun bacaklı ve zayıf olmak gerek nacizane fikrim diğer türlü komik duruma düşebilirsiniz.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
esofman altına topuklu mu giyilir rüküş ayol bu karılar :D aman hatunlar :p

neyse daha cok laf demim banlanırım :D

Üst Alt